Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin 2 problem z instalacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem gdzie gre kupowales. mozesz do reklamacji zglosic ,ale wczesniej sprobuj plytke przetrzec dobrze bo czasami laser nie ktorych miejsc nie czyta

hersygna.png
Opublikowano

Miałem ten sam błąd rozwiazanie jego jest bardzo drastyczne. Musisz, że sie tak wyraże przemyć płytke czystą woda, i przetrzeć jakas gładką szmatką, Mi pomoglo :D

Opublikowano

wszystko nie prawda, szukalem wlasnie na innych zagranicznych forach i okazalo sie ze mam za stara nagrywarke DVD ale i tak dzieki ze chcieliscie pomoc

temat do zamkniecia

@edit jednak znowu problem, po zainstalowaniu gry wyskakuje mi okno sprawdzania wersji gry ale gdy sie caly naladuje to sie wylacza i pokazuje sie komunikat, "Zainstalowana wersja gry jest nieprawidlowa lub niekompletna" i tu moje pytanie: Jaka ku*** nieprawidlowa czy niekompleta jak ku*** kupywalem z allegro z normalnego sklepu komputerowego i wszyscy pisali ze im dziala w komentarzach na jego koncie a do tego mam wersje premium

Opublikowano

Z tą grą są wielkie problemy. Dobrze, że w dniu premiery to załatwiłem i mniej takich kłopotów miałem.

@Top

Zgłoś do reklamacji, albo pobierz z internetu i zobacz czy piracka ci zadziała normalnie.

Opublikowano

@UP nie zloze reklamacji bo pisalo ze jak zdejme folie to juz nie moge, pirata nie bede sciagal bo nie umiem sie tym bawic a ta wogle to nie wiem poco reklamacja, nie wazne czy kupie inna, to sa u mnie problemy i musi dac sie to jakos rozwiazac i prosze zeby juz nie bylo odpowiedzi zebym zglosil reklamacje bo nie bede sie tym bawil

Opublikowano

otwarta płytę możesz zwrócić bez problemu zwłaszcza jeśli jest wadliwa , nie wiem kto naplótł ci takich bzdur ale każdy towar masz prawo wymienić/zwrócić przez jakiś tam czas bez podania przyczyny

ale skoro tobie sie nie chce tego robić to twój problem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wystarczy że wezmiesz na pendriva cala zawartosc obydwuch plyt i zainstalujesz z pendriva i juz mozesz grać. Pomogłem daj +

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam ja też mam problem z instalacją Wiedźmina 2. Na początku wszystko gra ormalnie ale jak dojdzie do 11 kresek to za każdym razem pojawia sie błąd transferu plików i pisze że jest za mało miejsca na dysku co jest dość dziwne bo na dysku mam 55GB a z tego co wiem to gra zajmuje jakieś 16. Już próbowałam czyścić płyte, kopiować płyte na dysk i instalowac dopiero z dysku i nie c nadal to samo. Czy ktoś wie co z tym zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...