Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Skin na multiplayer

NikersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz każdy może mieć skina widzialnego w trybie multiplayer. To jest możliwe dzięki stronie:

http://mineshafter.appspot.com/

Zaczynamy!

1. Upewnij się, że masz konto Minecraft.net (płatne czy nie, nie ma znaczenia).

2. Upewnij się czy posiadasz konto pocztowe na Gmail.

3. Wchodzisz na stronę

4. Po uruchomieniu tej strony, w prawym górnym rogu jest napis "Login" klikamy na niego.

5. Przechodzimy automatycznie do strony logowania do poczty e-mail Gmail, logujemy się.

6. Jeśli nie uruchomiła się strona mineshafter, to ponownie wchodzimy na nią i wykonujemy punkty od 3 do 5.

7. Teraz zamiast Login, pojawił się nasz nick, używany na poczcie, klikamy na niego i wybieramy opcje Settings.

8. Pojawia nam się strona i mamy do wyboru kilka opcji.

9. Najpierw przy Connected Username klikamy załącznik change. Po naciśnięciu tego przycisku pojawiają się 2 pola. W tych polach wpisujemu nasz login i hasło do konta minecraft (Mineshafter nie zapisuje twojego loginu i hasła, więc nie musimy martwić się o stracenie konta) i klikamy Connect.

10. Po niżej możemy wybrać skina jaki nam się podoba, a jeszcze niżej pelerynkę. :rolleyes:

11. Po wybraniu sobie skina i pelerynki, wchodzimy w zakładkę Download i wybieramy 1 plik do pobrania.

12. Uruchamiamy pobrany plik, logujemy się na konto minecraft.net (jeśli pisze że nie posiadasz konta premium, wybierz Try again i zaloguj się znowu, to pomoże)

13. Gramy !!!!

Ważne!!!

Logowanie nie działa na przeglądarce Opera, polecam Google Chrome lub Mozilla Firefox.

Skina widzą tylko osoby które używają tego sposobu.

Jeśli nie chce ci się czytać, możesz obejrzeć video na Youtube, nagranego przez jakiegoś użytkownika.

http://www.youtube.com/watch?v=EzeNciJ06wE

Sorry za jakieś błędy, to mój 1 Tut :)

Opublikowano

Lipa bo żeby ktoś widział to też musi mieć mineshaftera a mało kto to ma ..

@NikersPL

spoko ja i tak mam premke ;]

Opublikowano

ja sam mam już premium i nie widziałem tego sposobu nigdzie na tym forum ani gdziekolwiek lecz jeżeli ten sposób działa i to bez użycia jakiś programów którzy inni też muszą mieć aby widzieć skina to gz dla cb za znalezienie sposobu ;)

@Edit ee skoro musi być programik to ciulowo to lipa i już w dodatku było :)

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Odświeżam.

I chce dodać, że chodzi mi o rozpowszechnienie tego programu, bo czym więcej osób będzie z tego korzystało, to każdy będzie widział kogoś skina na multi.

Opublikowano

ja akurat to używam i moi koledzy też, a więc w czasie gry każdy z nas się odróżnia. Polecam ten program :P, bo może on się trochę rozprzestrzeni.

jLRw2A6.png

Opublikowano

@ ProProDeStroY

Skoro stare, to czemu mało kto o tym wie i to używa? Od wersji 1.6 razem z kolegami zaczynamy kręcić let's play minecraft, ten program bardzo pomaga w czymś takim, bardzo dobrze nadaje się do kręcenia let's play na multi. :rolleyes:

Opublikowano

Fajnie tylko że mi nie działa :( Na wszystkich multi mam lost connection End of Stream... wie ktoś o co chodzi?

@edit pobrałem plik który był w .exe i teraz all ok :)

@Edit 2 Dobra jak ustawiłem na serwie online Mode na True to jest napisane: "Failed to verify username!"

Opublikowano

Ehh... powinni tego zakazać :angry:

Jeśli już to tylko gracze z premką powinni sie wyróżniać ( zaraz będą posty że gadam tak tylko dlatego że mam premium -.- )

Takie moje zdanie, to poprostu oszustwo, miejmy nadzieje że Mojang i Notch się tym zajmą :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale było ...

http://www.mpcforum.pl/topic/286336-tut-skin-i-pelerynka-bez-premiuma/

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Ale było ...

http://www.mpcforum.pl/topic/286336-tut-skin-i-pelerynka-bez-premiuma/

Już ktoś to pisał, a poza tym nie obchodzi mnie, że on był. Nie widziałem tego tematu w najbliższych 30 stron do tyłu. Ja chce rozpowszechnić ten programik. Dużo serwerów jest, żeby wejść na serwer trzeba mieć mineshater, może on powiększy swoje grono?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...