Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sro_client caly czas mi zluzywa od 90% do 99% procka, wczoraj bylo normalnie a dzisjaj wlonczylem i sie nic nie da zrobic, kompa muli na calego, skanowalem kompa czy nie mam jakiegos wira i nic :((:

POmocy

Pozdro

Admin Cienia
Opublikowano

Ja mam procek 1.46 i dla przykłądu jeden sroking bierze mi 10% więc nie jest to powiedziane że przez srokinga.

Co do tematu, przeczyść kompa ccleaner'em, zdefragmentuj dysk i sprawdź ponownie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

a jest jakiś program/sposób by zuzycie procka było mniejsze ? mi zużywa z Srokingiem 100% xD przyznam że komp słaby ... karte graf mam 64 1GB ramu ... co mi się bardziej opyla kupić (tzn. w co zainwestować aby lepiej chodził) w Karte graf (128) czy Ram (1GB czyli miałbym razem 2GB) ??

Korzystam z tego tematu aby nie zakładać nowego

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mnie zawsze silk zurzywal 90% odkad siegam pamiecia z innymi grami tez tak jest...dlaczego?

Bo mam ustawione automatyczne ustawienia systemu,czyli komputer sam ustawia optymalne zuzycie procka i pamieci,a co za tym idzie wcale tyle nie zuzywa co pokazuje na wykresie ;] Nie martw sie i zrob jedynie tak jak napisal D&G .

rocnl9.jpg..VS..14710213hn9.jpg