Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] [ 1.6.4 ] Spolszczenie Minecraft by Robixon

Ichigo^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat odświeża się co 24 godziny.

Co do spolszczenia... wolę poczekać na MinePedię :P

Nie nabijaj se tym postów kolego bo i u mnie i u niego więc staraj się opanować trochę wiem, że to frajda jak masz o 1 posta więcej .

@Topic

Szkoda że nie twoje spolszczenie ale masz -

zbieram +

Opublikowano

@UP

ListaZmian

Spolszczenie Minecraft Beta PL FONTS by Robinxon

============================================

STARE NAZEWNICTWO WERSJI

v1.0 - Dodano polskie znaki do gry.

v1.1 - Dodano obsługę znaków (ęóżćń) w multi.

v1.2 - Dodano obsługę Minecraft Beta 1.3. Tłumaczenie napisane zostało od nowa.

v1.2.1 - Poprawiony tekst podczas usuwania świata.

v1.3 - Przetłumaczone zostały (bez polskiej czcionki) napisy w menu pauzy, podczas ładowania, generowania i zapisywania światów.

v1.4 - Dodano obsługę Minecraft Beta 1.3_01. Przetłumaczono niezauważony wcześnie tekst występujący podczas konwertowania świata.

v1.4.1 - Przetłumaczono tekst "Disconnect" w grze Multiplayer. Zmieniono treść Instrukcji.

v1.4.2 - Przetłumaczono teksty widoczne podczas pisania na tabliczce.

- Przetłumaczono nazwy takie jak, Crafting, Inventory, Furnace itp.

NOWE NAZEWNICTWO WERSJI

1.4, v1.0 - Spolszczenie napisane od nowa tak, aby się uniezależnić od spolszczenia z Minepedii.

- Dopasowanie do Minecrafta Beta 1.4.

- Zmiana nazewnictwa wersji spolszczenia.

- Ściślejsze dopasowanie do nazw z Minepediii.

1.4, v2.0 - Od teraz polskie znaki znajdują się wszędzie.

- Przetłumaczono 100% gry (chyba, że coś przeoczyłem), oprócz "splashes".

- Używanie nowych narzędzi pozwoli mi tworzyć nowe wersje spolszczenia kilka razy szybciej.

1.4_01, v1.0 - Wersja do Minecraft Beta 1.4_01.

1.4_01, v1.1 - Wprowadzono kilka poprawek.

1.5, v1.0 - Przetłumaczone zostały statystyki i osiągnięcia.

- W grze jest teraz mniej wyrazów pisanych z dużej litery.

- Wprowadzono kilka poprawek.

1.5_01, v1.0 - Spolszczenie kompatybilne z Minecraft Beta 1.5_01.

1.6.4, v1.0 - Spolszczenie kompatybilne z Minecraft Beta 1.6.4

Opublikowano

no i gicior kolejny chicior na zakladce minecraft..

+ Leci dla ciebie ;p

SCIAGNEŁEM I WSZYSTKO OK ;D

sygnanewearth.png

Opublikowano

Poważnie zacząłem się zastanawiać, czy czasem nie zablokować dostępu do serwera minepedia.pl z tego forum [= (a to zaledwie drobna konfiguracja jednego pliku...)

Ewentualnie ruch z tego forum kierowany na link podany w temacie przekierować na dodatkową stronkę, gdzie można wybrać sobie, czy wesprzeć Minecraft Wiki Polska, czy też nie...

340 wejść w ten link, z czego ok. 80% z tego forum... :/

Dobra, tu macie linki do spolszczenia 1.6.4 by Robinxon (to co w temacie, ale z wyborem):

Kliknij tutaj, jeśli chcesz wesprzeć Minecraft Wiki Polska, dzięki temu jesteśmy w stanie pokryć część kosztów projektów pochodnych, o których więcej dowiecie się wkrótce z Wiki

Kliknij tutaj, jeśli jesteś samolubem, i nie lubisz dawać nic od siebie :P

PS

Po jakiego odświeżacie temat? Nie można go przypiąć?

Współzałożyciel i administrator Minecraft Wiki Polska

sygnaturaadministratorl.jpg

Kontakt: [email protected]

Opublikowano

Poważnie zacząłem się zastanawiać, czy czasem nie zablokować dostępu do serwera minepedia.pl z tego forum [= (a to zaledwie drobna konfiguracja jednego pliku...)

Ewentualnie ruch z tego forum kierowany na link podany w temacie przekierować na dodatkową stronkę, gdzie można wybrać sobie, czy wesprzeć Minecraft Wiki Polska, czy też nie...

340 wejść w ten link, z czego ok. 80% z tego forum... :/

Dobra, tu macie linki do spolszczenia 1.6.4 by Robinxon (to co w temacie, ale z wyborem):

Kliknij tutaj, jeśli chcesz wesprzeć Minecraft Wiki Polska, dzięki temu jesteśmy w stanie pokryć część kosztów projektów pochodnych, o których więcej dowiecie się wkrótce z Wiki

Kliknij tutaj, jeśli jesteś samolubem, i nie lubisz dawać nic od siebie :P

PS

Po jakiego odświeżacie temat? Nie można go przypiąć?

Ja nie wziołem tego z minepiedia,tylko z minecrafforum.net =)

Opublikowano

A widziałeś kto napisał tamten temat na MinecraftForum.net? http://www.minecraftforum.net/topic/288886-164-polish-polski-pl-fontczcionka/

Użytkownik MinepediaPoland, którego ja tam używam. A ja to... czytaj sygnaturę poniżej [=

Ale dwa linki to można byłoby podać... tam są aż 3 linki (Adfly MCWiki, Adfly Robinxona oraz bezpośredni).

Opublikowano

A widziałeś kto napisał tamten temat na MinecraftForum.net? http://www.minecraftforum.net/topic/288886-164-polish-polski-pl-fontczcionka/

Użytkownik MinepediaPoland, którego ja tam używam. A ja to... czytaj sygnaturę poniżej [=

Ale dwa linki to można byłoby podać... tam są aż 3 linki (Adfly MCWiki, Adfly Robinxona oraz bezpośredni).

Widziałem kto napisał,Czytałem sygnature,Lecz ja uważam że ten 1 link jest najlepszy lecz zaraz dam UP;a żeby nie było że to tylko ten link :)

Opublikowano

No i się zastanowiłem [=

Możecie czuć się dumni, że to forum, jako pierwsze, zostało oznaczone "za nieodpowiednią witrynę".

I jak wcześniej pisałem, jest to drobna zmiana w pliku... zaledwie dwie krótkie linijki dodałem :P

Tak czy siak przepraszam za to, ale to jedyny dochód wiki (reklamy na samej wiki nie należą do nas, ale do sieci Curse). I tak z tego Adfly nie ma wiele, musimy dokładać do interesu.

Jakieś protesty - [email protected]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba mieć coś w minecrafcie oprócz tego spolszczenia? Np. jakiegoś moda? Bo mi nie działa... Mam Minecraft Beta 1.6.6 i Windows 7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...