Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Moja piosenka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zaśpiewał bym tego za chuja ...

Opublikowano

Było ciepłe lato, choć czasem padało, dużo wódy się chlalo, i trawy jarało, tak zaczęła się wakacyjna przygoda bylem w klubie na plazy i ona stala obok,ja nie mialem odwagi by do niej zagadac caly czas obok stalem i wnia sie wpatrywalem kiedy ona wkacu mnie zauwazyla podeszla i spytala czy chce szklanke wina.Ostatni dzien zajebistych wakacij siedzialem z nia w parku i gadalem o czyms fajnym wtedy ona mnie zaczela calowac powiedziala ze mnie kocha i ze nie chce skonczyc kochac.

Po roku pojecham ja wkoncu odwiedzic tam co zastalem bardz sie rozczarowalem,gdy ona mnie ujrzala szybko sie schowala faceta za reke wziele i uciekla.

Ta kobieta juz nie jest moja
oh nie 
ta kobieta juz nie jest moja
oh nie
ta kobieta juz nie jest moja
oh nie

A to ? To juz jest finalowa piosenka skoncze ja jutro z kolega :)

Potem wstawie na neta jak spiewam i podam linka oks ? Dziekuje za pomoc pomogliscie mi bardzo.

P.s.

@Dreszczyk ta piosenka jest fajna (napewno lepsza do mojej -.-) ale zobaczymy co ja jeszcze wymysle

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...