Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieganie przez 12 min

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis mialem bardzo dziwna sytuacje na WF biegalismy na ocene 12 minut

zrobilem 11 okrazenie juz w 9-10 minut (1 okrazenie ma 250-300m) i zaczely mnie bolec tak uszy ze sie niedalo wytrzymac wiec sie zatrzymalem i niemoglem

dalej bolaly mnie tak przez 5-10 minut wiecie moze dlaczego???

PS wiecie jakie cwiczenia robic zeby miec kaloryfer xD bo zaniedlugo na basen ide i trzeba jakos wygladac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na kaloryfer to najlepsze brzuszki :D i codziennie biegać, raczej sie do basenu nie wyrobisz xD

Opublikowano

ciebie chyba dziecko posralo ze mam 12 lat chodz na ts to zobaczymy kto ty jest dzieckiem

Ta na dworze ale zeby przewialo lolz jak bedziemy znow biegac to wciki sobie wloze xD moze pomoze

userbarwb.png

Opublikowano

ciebie chyba dziecko posralo ze mam 12 lat chodz na ts to zobaczymy kto ty jest dzieckiem

Znów kogoś wołasz na ts'a i znów się posrasz, i nie wejdziesz..

Opublikowano

Znow ?

co masz na mysli na forum niezagladalem z jakis miesiac

takimi gadkami wiesz co mozesz

wbijaj na ts albo steama

userbarwb.png

Opublikowano

Ta na dworze ale zeby przewialo lolz jak bedziemy znow biegac to wciki sobie wloze xD moze pomoze

Kolego to, że miałeś mutacje to nie znaczy, że jesteś dorosły .

Opublikowano

Zawiało cię może, ale takto to węzły chłonne by cię bolały. W środku ucha cię bolało czy pod uchem?

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

bolalo mnie za uchem odrazu w tym dolku ;/

ps na poczatku odychalem przez nos zeby sie mniej meczyc ale pozniej sie niedalo i pod konie puscilem sprinta lecz po 2 okrazeniach sprintem niemoglem wytrzymac...

na zawody tez pewnie nie pujde bo tam 5 km bedziemy robic a ja przy 3 km mam problemy z uszami...

userbarwb.png

Opublikowano

[...]niedalo i pod konie puscilem sprinta[...]

haahahaha

Moim zdaniem cie zawiało. Siedź w domu i czekaj aż przejdzie. :)

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

mózg Ci się spocił ale pot nie mógł się wydostać ponieważ miałeś przewód słuchowy zajebany wydzieliną która hamowała wypływ potu

ps. mam rozszerzoną biologię więc wiem co mówię

Opublikowano

Na kaloryfer ABS II w tym jak chcesz A6W ja robiłem obydwie i jestem zadowolony, a co do biegania perzewiałeś uszy :P? a i pierdol te bieganie jak nie masz zamiaru nic ćwiczyć tylko nadgarstek a jak już to co 2 dzień

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

tylko ze ja utrzymuje dobra higiene ;]

poniedzialem wtorek czwartek sobota niedziela kapie sie

piatek sroda prysznic

co dziennie rano patyczkami higienicznymi czyszcze uszy

wiec?

userbarwb.png

Opublikowano

jak dbasz o higienę to rezultat jest prosty za często się masturbujesz, marszczenie dżordża sprawia że trąbka słuchowa łącząca gardło z uchem zewnętrznym która ma za zadanie wyrównywać ciśnienie zmniejsza się i dlatego bóle są krótko trwałe

Opublikowano

Patyczkami nie czysci sie uszu niestety . One dopychaja wydzieline i pozniej sa problemy , sam przez czyszczenie patyczkami wyladowalem u lekarza ktory mi jakas rurką wydzieline wyciagal. Tyle ode mnie

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...