Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Pliki serwerowe CraftBukkit v1.6.4...

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga!

Pluginy są w pełni kompatybilne z wersją 1.5_02, więc nie wystawiam tutaj ich.

Download

http://hotfile.com/dl/118997860/8373a98/CraftBukkit_v1.6.4.rar.html

Skan

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1306429438-U253398.png

Jak uruchomić?

1. Pobieramy ten program

http://www.mpcforum.pl/topic/362536-newgenerator-pliku-startowego-serwerow-minecraft-v11beta-poprawione-kilka-bledow-%3B/

2. Tworzymy plik.

3. Wklejamy go do tego folderu.

4. Uruchamiany ten plik który stworzył nam program.

Opublikowano

@2up zależy dla ilu osób chcesz serwer włączyć ;)

@up szybszy byles heh ;P Nismons ja dawalem 512 dla siebie samego i działało oO ;d

Opublikowano

Ehh... Jedyny błąd nie tylko u ciebie ale u wszystkich którzy mają zaktualizowaną jave to to że tam w ścieżcie pliku jest \jre6\ a ma być \jre7\ . Zamień tą "szóstkę" na 7 i wszystko będzie działać.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

JA NATOMIAST MAM TAKI BLAD : Error: could not open C/progtram files /java/jre6(zmieniłem na 6 dalej nic :/)lib/i368/jvm.cfg co mam zrobic w tej sytuacji może ktoś wie kto wie ma _+ :D musze dodać ze prubowałem zmieniac plik z cfg na dll to nic nie dalo :0

Opublikowano

mam rozwiązanie, zmiast server w ścieszce wpisz client ;D mi działa ^^

EDIT:

tzn.

zmień

@echo Start serwera MPCforum.pl na systemie Windows
@echo Plik startujacy zostal wygenerowany przez Generator by Geoning!
@echo off
Java -server -Xms256M -Xmx1024M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar nogui
pause

na

@echo Start serwera MPCforum.pl na systemie Windows
@echo Plik startujacy zostal wygenerowany przez Generator by Geoning!
@echo off
Java -client -Xms256M -Xmx1024M -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar nogui
pause

Szukam Pracy :) na stanowisku:

Programista/webmaster [php, MySQL, HTML, CSS, JS, jQuery]

Administracja baz danych MySQL, serwerów WWW

3184449455.png

Opublikowano

Czy wy też macie takie wyrąbane lagi?! xD plz, powiedzcie czy tylko ja tak mam? na 1.5 wszystko było OK a od wersji 1.6 są takie lagi, że pożal się Boże xD

3184449455.png

Opublikowano

wpisz tam craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT (jeśli to jest bukkit z tego tematu)

3184449455.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...