Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam problem z włączeniem instalki do gry. Gdy ją włączam cały komputer się zawiesza i się nie odtwarza instalka. Pobieram ją z oficjalnej strony a komputer ma wystarczający sprzęt aby grać w tą gre.

Edytowane przez Sir.AAK623
Opublikowano

Proszę o szybką pomoc!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano (edytowane)

Teraz sam se poradziłem. Ale mam inny problem. Gdy włączam CF to tam wszystko się pojawia co powinno i nic dalej się nie dzieje. Komp normalnie chodzi i wgl.

Dodam że jak patrze na procesy to widze jak włącza się proces crossfire.exe i znika na 16 000 K...

Edytowane przez Sir.AAK623
Opublikowano

<FACEPALM> Taaa bo na pewno cos mu da odinstalowanie IE8 o.O

1. Pobierz nową świeżą instalkę z strony crossfire. Ja polecam serwery GAMERSHELL .

2. Wywal crossfire obecnie zainstalowanego i zainstalluj tą świeżą instalkę.

3. Następnie (nie okresliles systemu wiec stawiam, ze masz windows 7) kliknij PPM na plik odpalajacy CF czyli crossfire.exe i wybierz WLASCIWOSCI. We wlasciwosciach wybierz by uruchamial z prawami admina oraz zgodnosc z WIN XP SP2/SP3 .

4. Wylacz antywirusy.

5. Zobacz czy dziala poprzez odpalenie.

jqeuR.png

Opublikowano

PanZagłady, żeby powiedzieć, że moja wypowiedź to Fail, najpierw poczekaj na wypowiedz tego, co ma problem :P

Temat wyjaśniony. Close.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...