Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak rozkrecic sie na Metin2.us ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak sie tam rozkrecic? mianowicie;

ogolnie fajnie lvle sie wbija jeszcze te misje lvlowe daja po 90% expa wiec spoko, ale tam sa normalne ceny jak na starym PL'u i doslownie nie mam jak sie tam rozkrecic :/ ma ktos jakis pomysl/sposob na to ?

mam lvl np. 20 a kasy z misji wszystkich 50k -.- no co to jest ? nawet na 2 eq +6 mi nie wystarczy...

Opublikowano

medale, masz wiele poradników na forum wystarczy poszukać.

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Tak jak na każdym innym Metinie , sprzedawać cenne rzeczy jak KU , KD

Dobij przyzwoity ;) 35 lv i metki , metki i metki :P

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Chłopaki, ale wiecie... Nie każdy ma cierpliwość. Ja po 15 minutach wychodzę jak nic mi nie dropi ^_^.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej napisali Medale, itemki z dropu :) ja osobiscie zarabialem na tym iz szedlem do doliny i zabijalem besty dropilo mi srednio 20 fms na 3 godziny raz mi dropnal sr 48%, ktory poszedl drogo :)

Opublikowano

dropnij kilka medali aby miec na jakiegos ribka i potem to juz z gorki zrobic go przynjmniej do +4 pobierasz wait hacka i jazda na metki najlepiej wybierac sie ok 30lvl na te 25lvl'owe i 30

ps bodym tam idz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szkoda że masz ok. 20 bo na 15 najlepiej medale dropią i dużo ich loota. Ale i tak wyciągniesz ok. 5 i będzie git. Kupisz ribka albo jakąś porządną broń, wbijesz lvl i metki.

Opublikowano

Zrób mentala 15lv podrop tak cały dzień medale i je sellnij, zrób eq +6 i zrob woja body, wbij mu 20-25 lv i idź do doliny na besty, ja tak robiłem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...