Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Na Temat Hackowania Na Zagranicznych Serwerach

paffcio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.

Czy jak się hackuje na zagranicznym serwerze np. Italy to czy można dostać bana?

Bo od niektórych słyszałem że można a od drugich że nie.

Proszę pomóżcie.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Na każdym serwerze można dostać bana. Hak to program który włamuje się do bazy danych WarRocka i coś zmienia. Oni sprawdzają id postaci na której coś takiego było i banują. Albo może być przecież tak, że jakiś gracz zrobi ScreenShota i wyśle ticketa. Więc nie ma takiej reguły że na innych serwerach dostaniesz bana a na innych nie.

Opublikowano

Roovis nie osłabiaj mnie... Gdy piszesz o tym że hack się włamuje do bazy danych od razu mi sie wydaje że hackujesz pentagon paintem ;D Hack nadpisuje pamięć operacyjną znajdującą się w naszym komputerze. przykładowo ilość staminy jaka nam pozostała jest przechowywana w zmiennej (jak nie rozumiesz terminów to czytaj na wikipedii) i my nadpisujemy adres tej zmiennej - czyli stamina co niecałą sekundę jest ładowana do pełna.

Bana można dostać na każdym serwerze. Wszyskie hacki, boty i programy 'wspomagające' są nielegalne.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...