Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite-Problem

mateusz1040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. od razu przejdę do rzeczy a wiec pobrałem elitę silkroad jak odpalam grę pokazuje mi się GameGuard i po chwili wyskakuje mi błąd "Game or GameGuard Has Benn altered" i się wylancza wszystko prosił bym o pomoc z góry dziękuje. i jeszcze jedno prosił bym jeszcze o podanie linku z media pk2 bo nie mogę znalesc

Opublikowano

Wypakuj na inną partycje.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem .. sciagnalem silka z linku wyzej i gdy po wybraniu serva mam komunikam "The server is offline . Please visit http://http:.." po czym launcher sie wylacza i tak jest z kazdym z serverow.. mam versje 1.036 moze trzeba sciagnac jakiegos patcha albo cos ..bo wiem ze servery sa on , przynajmniej tak na stronie pisze .. a plik mediapk2 sicagnalem .. prosze o pomoc !

Opublikowano

@up

Ciekawe gdzie Ty widzisz, że serwery są on ?

Obecnie administracja męczy się z Dossami i serwery padają, próbują to naprawić:)

10465336176777382411.png
Opublikowano

Tak naprawdę to nikt z nas nie wie ile to potrwa.

Ddosy zaczęły się rano i zapewne jeszcze trochę potrwają zanim się właściciele serwera z tym uporają.

Swoją drogą, nie wiem jak w silku, ale w tibii idzie zablokować ddosy poprzez ustawienie wysyłania maksymalnie 4 ( podajże można zmienić ) pakietów w pewnym odstępie czasu. ( chociaż dla mnie ddosy to i tak czarna magia :D )

Tak ddosy ( potocznie mówiąc ataki ) już się zdarzały i będą się zdarzać na większości prywatnych serwerów do różnych gier.

Jedni zazdroszczą i atakują, inni próbują zniszczyć konkurencję...

Swoją drogą wydaje mi się, że serwerownie powinny wyłapywać takie ataki i od razu zgłaszać do organów ścigania, bo to przecież jest karalne.

Wystarczy tylko, żeby wszystkie serwerownie i organy od przestępstw internetowych zaczęły współpracować

10465336176777382411.png
Opublikowano

Up@ tylko jest jeden mały problem co do organów ścigania a tak ze prywatne serwery są nielegalne sadzisz ze ryzmax udostępnił by komuś pliki SRO części EU a nawet jeśli to utrzymanie takiego serwa z prowizja ryzmaxu by się nie opłacało xD

Und3rsoldier.png

Opublikowano

@up

Faktycznie masz rację, ale chyba nie do końca mnie zrozumiałeś.

Ty wiesz, że tam są pliki silka, a administratorzy serwerowni nie, bo oni przecież na prywatnych serwerach silka, to raczej się nie znają :D

Chodzi mi o sam fakt ddosu na innego dedyka ( nawet pustego ) :)

10465336176777382411.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...