Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pomocy w kilku sprawach . mianowicie mamy z kolegami zamiar nagrywać nasze wyczyny w minecraft. i mam kilka pytań :

1. czym nagrywać żeby było można nagrywać bez ograniczeń i żeby nie zabierało FPS

2. czym nagrywać nasze rozmowy

3. jakim programem to obrabiać ?

Bardzo zależy mi żeby w/w programy były darmowe .

4.png

Admin Cienia
Opublikowano

Polecam program Camtasia Studio 7, niestety nie mogę dać Ci dowloadu bo nie jest darmowy. Ale wpisując w google na pewno znajdziesz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Prosim:

mpcforum.pl/topic/362337-tut-jak-nagrywac-tutkilets-playe/

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nagrywaj Frapsem , renderuj/przerabiaj/sklejaj Sony Vegas'em 10 PRO . Niepotrzebny ci program do nagrywania dźwięku , fraps wszystko załatwi. Wystarczy wejść na jakiś server TS 3 i gadać normalnie. (podałem akurat TS'a bo skype to program do rozmów i tylko do nich , lepiej nie gadać przez skype , nagrywać , stawiać serva. Tym bardziej (jak masz) teksturki w HD )

F7FwxF8.png

Opublikowano

@UP Kolega sobie żartuje? (LOL)

@Top Używaj tych programów co JA napisałem , tak się składa że z kolegą też kręcimy LP'eki i wszystko nam śmiga z tymi programami :P Tylko nie wiem jak u ciebie... On ma dobrego kompa (4 razy po 3.6 GHZ i 4 GB ramu) A ma od 30-40 FPS jak nagrywa ;)

F7FwxF8.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...