Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro.pl Stal +9 :d

Sejkum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

raczej wyglada prawdziwie ale fajna ta stalka

ta im wiekszy + tym wiekszy lvl potrzebujesz

PS. Gozdzikowa przypomina na bół głowy amfetamina xDD

ichigonapisblb.png

Opublikowano
xD pewnie koleś wygrał w Amerykańskim totku 100 milionów dolarow i se kupuje co chce xD a moze midio taki bogaty xD
Opublikowano

nikt tego nie kupie stary ;]] moze ja jak bede grac na obku ale nie chce mi sie szukam narazie zoltkow servy

Opublikowano

Po co odkopujecie Stare tematy ??

@UP się nie dziwie skoro itemy są własnością Producenta gry...

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
  • 1 rok później...
Opublikowano

No nie wiem, ja mialem 700kk, jak sprzedałem Bojowy miecz +9, z bonami (Siła +12 itp) Potem kupilem fms +7 sr 35 2 bodzie i byl juz +9 ;D liczyłem dalej na szczescie, i kupilem sr 36 i tez 2 bodzie i +9 ... 200kk za szt. poszedł, 1,1kk miałem, kupiłem pro eq po czym mnie okradli ;p dawałem kiedys screany tego bojowego, jak mam 680kk w eq, i te 2 fmsy przy okazji ;p

Tak na czysto na +75 lvlu, zarabia się około 50kk dziennie, na DT, najpierw dropi się w grocie boga +5, robi się je u zwykłego kowala na +6, w DT Głowna postacia na +7, a bufem na +8, potem reaper i takie koło ;p

Ja niestety 75 przynajmniej nie dobilem ;p okradli mi tylko eq na 70 ;p

Opublikowano

u nas na twierdzy stal +4 to jest handlowy rekord i kosztuje w granicach 200kk, widzialem +6 za 700kk i zeszlo pare minut po wystawieniu, twierdza to tragedia u nas bodzio 2 tyg przed szkatami chodzil 8kk ;p teraz po szkatach 4-5kk

Opublikowano

Elitq , stal +4 200kk i schodzi ? bhuahahaha , no chyba ze pro elo elo bonki 10% do pz 2khp i jakis abs'ik . W m1 2 dni koles juz trzyma stal +4 za 50kk i raczej nie zejdzie mu

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

ja sadze ze to kupil Bil Gates dla niego 4500zl watpei by to kupil jakis taki normalny gosciu;d

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

co wy za farmazony piszecie :>, zobaczcie sobie ile na Metin2PL ma np. Zwierz. Na jednym filmie ma 1.9kkk . Dla niego nie problem tyle uzbierać, LINK do filmu

Jak ktoś ma duży lvl i potrafi grać to można mieć więcej kasy niż sobie wyobrażacie ...
Opublikowano

Ja widziałem stal dla woja +9 na obsydianie kd+4 bon 1500k pż 900kk , a co do sumy 100kk to tydzień na 3 fb 9 tygodni (przynajmiej na obsydianie tam małże 1,5kk chodzą a biała perła 25kk) = 900kk a 50 kk to na obsydianie kosztuje fms +0 srednie 35

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

<!--quoteo(post=243543:date=May 3 2009, 07:08 PM:name=larafek)--><div class='quotetop'>CYTAT(larafek @ May 3 2009, 07:08 PM) <a href="index.php?act=findpost&pid=243543"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->haha 50kk? pogrzalo cie ... za 850kk ostatnio +9 poszla ...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

@Up

Buahhahahaha...Chyba US lub priv.

To jest PL nikt 850kk niema ^-^

oj żebys sie nie zdziwił ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...