Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakis program zeby schowac bota w psku zadan tam gdzie np gg itd bo brachol zawsze jak sie usiadzie na kompa to czesto wylacza bo mu to przeszkladza

Opublikowano

Jest taka metoda ręka ryj xD Powiedz bratu że ma być i koniec..w końcu to jest 50% na 50% . ( Jak będzie go bolała ta metoda to daj mu BUTAnolu lub KOPAtron ) . A co do bota to chyba Valhalla sie w tray'u da zminimalizować ale nie jestem pewien.

p.s Jeśli twojemu bratu przeszkadza bot , wiedz że coś sie z nim dzieje xD

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Sam nie próbowałem, ale ty możesz przetestować ten program:

To jest ukryta treść, proszę

@edit

Ok, już przetestowałem i działa. Uruchamiasz program, koło zegara w prawym dolnym rogu będzie taka stopa. Kliknij na nią prawym i wybierz program który chcesz zminimalizować. Aby znów móc z niego normalnie korzystać, robisz to samo tylko program 'odhaczasz' :)

Opublikowano

Sam nie próbowałem, ale ty możesz przetestować ten program:

To jest ukryta treść, proszę

@edit

Ok, już przetestowałem i działa. Uruchamiasz program, koło zegara w prawym dolnym rogu będzie taka stopa. Kliknij na nią prawym i wybierz program który chcesz zminimalizować. Aby znów móc z niego normalnie korzystać, robisz to samo tylko program 'odhaczasz' :)

o to jest zajebiste

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...