Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO Weekend z OX na Metin2 PL

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W6VSRI_ox7.JPG

Drodzy gracze,

W najbliższą Sobotę i Niedzielę (28.05.2011r. i 29.05.2011r.), na polskich serwerach zostanie uruchomiony Konkurs OX.

• Co to jest Konkurs OX i na czym polega ta zabawa?
    Najważniejsze informacje o Konkursie OX można znaleźć tutaj:
    Konkurs OX - co to takiego?

• Ile będzie rund OX (w najbliższy weekend)?
    Planujemy przeprowadzić po dwie rundy OX na każdym serwerze.

• Czy Konkurs OX zostanie przeprowadzony na wszystkich serwerach?
    Tak. Konkurs OX przeprowadzimy na wszystkich POLSKICH serwerach, zgodnie z rozpiską która pojawi się już niebawem.

• Czy Konkurs OX będzie odbywał się jednocześnie na wszystkich serwerach?
    Jednocześnie na wszystkich serwerach na pewno nie... jednak może zdarzyć się tak, że w danej chwili Konkurs będzie aktywny na przykład na s1, s5 i s10. Dokładna rozpiska już wkrótce.

• Jakie będą nagrody?
    Małe czerwone potki biggrin.png
    a poważnie to coś fajnego, niemniej niech to pozostanie naszą tajemnicą.

• Przypominamy, iż zakładanie dla celów konkursu OX, postaci z nickami: konkursOX i tym podobne, będzie traktowane jak podszywanie się pod Zespół Metin2 i może doprowadzić do blokady konta w grze.

Informacje o OX:

• 1. Na czym polega Konkurs OX?

Jako uczestnik Konkursu OX musisz odpowiadać na zadawane pytania. Pytania są typu PRAWDA/FAŁSZ. Jeżeli wg. Ciebie odpowiedź to TAK - przejdź na pole ze znakiem "O"; jeżeli uważasz, że odpowiedz to NIE - przejdź na pole ze znakiem "X".

• 2. Jak mogę udzielić odpowiedzi na pytanie?

Obserwując rundy, które były przeprowadzone do tej pory, zauważyliśmy, że duża ilość graczy zamiast się ruszyć na odpowiednie pole (O lub X), wypisywała na czacie słowa "o" i "x". Informujemy, ze takie odpowiedzi nie są brane pod uwagę. Pole na którym aktualnie stoisz = odpowiedź jaką udzielasz. Pole "O" - TAK; Pole "X" - NIE.

• 3. Jaka jest nagroda?

Staramy się, aby nagrodami były drobne upominki nie wpływające za bardzo na balans gry (mogę zapewnić, że nigdy do wygrania nie będą np zbroje+9). Najczęściej nagrodami są przedmioty, którymi nie można handlować - przecież nie chcemy, aby nagrody za OX stały się nowa walutą na Metin2.Pl ;) Przykładowo, ostatnio nagrodami były m.in. Zwoje Przywołania Wodza Orków i Dłonie Krytyka.

• 4. Dlaczego poszczególne rundy różnią się liczbą pytań?

Pytania są losowane z puli pytań przez skrypt. Wiadomo - czasami pytania są łatwiejsze a czasami trudniejsze. Ma to na celu wyeliminowanie większości graczy z danej rundy. Przecież nie możemy dać każdemu uczestnikowi nagrody. Ilość pytań zależy od tego, ilu graczy aktualnie bierze udział w Konkursie OX. To my ustalamy, czy kolejne pytanie zostanie zadane czy nie.

• 5. Czy podczas Konkursu OX można sobie podpowiadać?

Nie jest to zabronione, jednak należy wziąć pod uwagę, ze to właśnie ilość osób, które w danej są uczestnikami konkursu określa to, czy zadane będzie następne pytanie czy przystąpimy do rozdania nagród. Im mniej uczestników tym większa szansa, że nie będzie następnego pytania iMożliwość brania udziału w konkursie jest możliwe tylko podczas eventu. Żeby tam się dostać trzeba iść do Uriel.

OX odbywa się na tej mapie:

Ox.jpg

Rozpiska:

Sobota 28.05.2011

s1 ok godz. 17:00

s2 ok godz. 18:00

s3 ok godz. 19:00

s4 ok godz. 17:00

s5 ok godz. 18:00

s6 ok godz. 19:00

s7 ok godz. 17:00

s8 ok godz. 18:00

s9 ok godz. 19:00

s10 ok godz. 17:00

s18 ok godz. 18:00

s23 ok godz. 19:00

Niedziela 29.05.2011

s11 ok godz. 17:00

s12 ok godz. 18:00

s13 ok godz. 19:00

s14 ok godz. 17:00

s15 ok godz. 18:00

s16 ok godz. 19:00

s17 ok godz. 17:00

s19 ok godz. 18:00

s20 ok godz. 17:00

s21 ok godz. 18:00

s22 ok godz. 19:00

s24 ok godz. 18:00

s25 ok godz. 19:00

Z

board.metin2.pl

dla tych którzy tam nie zaglądają...

Zbieram Plusy bo jakieś neosy w 2 dni mi 60 plusów zjechały ^^

Opublikowano

No się okaże, bo czasami robili dla niektórych serwerów, teraz widzę dla wszystkich. No kiedyś też niewypał był z OX. :)

Opublikowano

Na pl`u syfiaty jest ten ox. Dają info, że zaraz się rozpocznie. Czekają może z 30 sekund i już rozpoczynają ....

ex

Opublikowano

Metin2 PL to jest wogóle porażka wejdźcie sobie w dział media i poszukajcie rozmów z GM-em zachowują się jak 5 latki niektórzy

Dlatego nie gram na PL-u :P

A na OX może wpadnę :P

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Ludzi nie będzie , bo wszyscy poszli na inne globale / privy : )

Team , chce troche zarobić kasy , dlatego te eventy robią .

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Kurcze na PL'u OX ;) Dawno nie było, ale pewnie przyjdzie tyle ludu że nie będzie się dało ruszyc ;/

25860852250340054243.png

Opublikowano

@up

Potrafisz czytać ?

• Tak. Konkurs OX przeprowadzimy na wszystkich POLSKICH serwerach, zgodnie z rozpiską która pojawi się już niebawem.

Opublikowano
Rozpiska:

sobota 28.05.2011

s1 ok godz. 17:00
s2 ok godz. 18:00
s3 ok godz. 19:00
s4 ok godz. 17:00
s5 ok godz. 18:00
s6 ok godz. 19:00
s7 ok godz. 17:00
s8 ok godz. 18:00
s9 ok godz. 19:00
s10 ok godz. 17:00
s18 ok godz. 18:00
s23 ok godz. 19:00

niedziela 29.05.2011

s11 ok godz. 17:00
s12 ok godz. 18:00
s13 ok godz. 19:00
s14 ok godz. 17:00
s15 ok godz. 18:00
s16 ok godz. 19:00
s17 ok godz. 17:00
s19 ok godz. 18:00
s20 ok godz. 17:00
s21 ok godz. 18:00
s22 ok godz. 19:00
s24 ok godz. 18:00
s25 ok godz. 19:00 

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...