Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drzwi dla danej profesji 7.6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Proszę o opisanie w jaki sposób zrobić drzwi przez które będzie mogła przejść tylko jedna profesja. Postanowiłem w temple zrobić tp do pokoju w którym każda profesja będzie mogła znaleźć podstawowe wyposażenie (np. dla pall kusza, kinghta miecz, toporek, obuch, sorc i drut wand). Znalazłem poradnik w którym jest napisane że aby zrobić takie drzwi należy w "Action ID" wpisać

2001 dla sorc

2002 dla drut

2003 dla pall

2004 dla knight

jednak to nie działa. Przeszedłem master sorc przez wszystkie (i to nie był GOD ani GM a nawet nie tut--niby pisze to bez powodu ale spodziewałbym się komentarza którym ktoś by mi próbował podsunąć takie wyjście).

Wiem że takie drzwi można zrobić na 7.6 ponieważ na większości OTS z Trainerami kiedy próbuje się wejść sorciem albo drutem pisze "Nie potrzebujesz ćwiczyć".

A jeśli nikt nie zna sposobu na takie drzwi to bym prosił alternatywną wersję z dokładnym opisem jak zrobić. (np. NPC razem ze scryptem lub teleport scrool również ze scryptem)

Oczywiście można też wpisać to wyposażenie aby każda postać od razu miała je w bp ale wole wyjście z questami.

Z góry dziękuje za pomoc.