Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wbić np w weekend max 30lvl jakąs postacią np wojem bodym ninja sura i zarobic na nawet takie dobre eq i jaki server i królestwo niech ktoś napisze

Czekam na Longju75

Nie wiesz jaki to serwer? Kliknij

l75.png

Opublikowano

Może jeszcze mam ci passy doradzić ? graj tą postacią która ci sprawia przyjemność,serwer jak najnowszy a królestwo które najlepiej znasz ...

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać od nowa na Metin2.pl i nie masz eq/yang to możesz zrobić tylko:

1. Kupić yangi na allegro.

2. Nie grać na Metin2.pl !!!

Ja polecam Ci zagrać na Metin2.us. Małe ceny i mało noobków ;).

To jest ukryta treść, proszę

Pozdro.

warcraft.jpg

banner3.gif

Opublikowano

@ Up jak ktoś zaczyna Zupełnie od zera to nie wbije w 10 dni 60 lv ;d a w V2 nie będzie expil bo w 10 dni nie zdobędzie takiego dobrego eq,ewentualnie marmurów i nie rozwinie polimorfii

Opublikowano

Wojem body, eq +4 najlepiej chunjo dobre spoty. Jedziesz 10h dziennie, albo mniej lub więcej w jeden dzień masz już 20 lvl, w drugi znowu grasz, później w trzeci bombiesz do 30.

Opublikowano

zaczynac od 0 nie ma po co sam niedawno wrocilem na pl najlepiej poczekaj az bd jakis event z drogimi szkatkami lub poprostu zuo z ripkami i na dh aby miec chociarz z 2kkk na start ja np troche w niedziele na szkatkach posiedzialem na bo kradnac i mam teraz dobry start hajs na ku jest na sam poczatek mi starczylo

ps polceam surke wp

@edit down opcja mental z silnym lepsza opcja a zawsze dropka taki 20 lvl na malpy mozna miec i co raz bota puścić

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...