Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie.!  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Lubisz PL?

• Ta
      9
    • Jasne
      0
    • Niee
      12
  2. 2. Jaki Masz Lv na Pl

• 10-20
      0
    • 20-30
      0
    • 40-50
      8
    • 60-70
      7
    • 80-90
      5
    • 90-99
      1
  3. 3. Grasz Na Priwach?

• Taaa
      13
    • Nie
      5
    • Nie Wiem
      1
    • Kocham Privy
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli chcesz zostac no-lajfem kradnacym rodzicom portfel zeby sobie kupic PD to idz na PL-a. A jak chcesz poznac smak prawdziwej gry to polecam privy.

Opublikowano

Privy są dobre na krótkie przygody a po jakimś czasie znudzi Ci się i wrócisz na globale.

Ja nabrałem chęci na powrót na globale po roku na privach ;D

Opublikowano

Hmm...Bo ja wiem : )

Jak global to PL albo US:)

A jak priv to polecam Nevrasta.(nie reklamuje)

To na tyle.^^

Jak już bierzesz priva to bierze takiego który już trochę stoi i wiesz,że nie padnie.

Opublikowano

Oczywiście prywatne serwery Metin2.

Na dłuższą metę polecam - NevrasT.

Na krótszą grę, szybki i łatwy eq - PandoraMT2

Na wysoki lv i fajny Eq - DragonMt2

Jeśli masz dużo kasy i chcesz szybko być PRO - Yitian2

Insectoman

Opublikowano

PL vs Privki ??

PL - Zapewnia ci długą nie zawszę dobrą grę. Dużo botów , nooobów, wysokie ceny.

Priv - Zapewnia ci krótką dobrą zabawe też są nooby , botów jest malutko a ceny w zależności na jakich zagrasz

Z tych dwóch polecam PL bo masz np. grupę 3 - 4 osoby które chcą grac i grasz.

A jeżeli nie PL to polecam SG

SG - Zapewnia długą, dobrą zabawę, niskie ceny, mili ludzie, 0 botów, szybko się expi, dostajesz IS'a na start, eventy , w weekendy 200 % na golda i expa.

Obecnie gram na SG jeśli chcesz to zadzwoń na skype, jest na profilu. Pomogę, podexpie.

Opublikowano

Graj na pl ;) Tam sami polacy są i jest git .

P.S - Mam 75lvl i nie ma takiego przedziału w ankiecie więc zaznacze 80-90 (zaokrągliłem do 80 ;))

Opublikowano

ja tam zdecydowanie wole PL-a dluzsza zabawa i wieksza radosc z kazdego itemka +9 i kazdego lvla wyzej:) na privach to pare godziny roboty i masz ogromnyyy lvl i pro eq, jaka jest z tego przyjemnosc? Pl mimo botow jest fajny:) a naprivach kazdyjedzie na kammerze, itp.

:)

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci grać na Privach,ogólnie ciężko wybrać serwera na dłuższy czas,ale można.

PL jak PL Jesteś bogaty ? masz wszystko,jesteś ubogi ? nie masz nic... proste ^^

Polecam serwery typu [Hard] bo easy serwery naprawdę szybko się nudzą.

Opublikowano

pl to bagno pelny glownie botami i noobami

privy sa super jak sie znajdzie jakis w swoim guscie

polecam Hoolymt2 przez hamachi ale dla mnie jest najlepszy

860331433165800174608.png

Opublikowano

Jeśli mam wybierać między polskim globalem a privami, to wybieram privy... Tylko te trudniejsze.

Opublikowano

Popieram wypowiedź reidena także polecam HoolyMT2

Oczywiście privy ^^ na PLu 2 razy okradli (NIKT prócz mnie nie znał passów, dziwne nie?) i można dostać bana praktycznie za nic, GMowie na PLu to dzieci gorsze niż te co podniecają się zabijaniem na wolnym i nie dawające wstać

Opublikowano

Siemanko

Ciężko określić który lepszy. Zależy od Ciebie, i od tego czego szukasz ; )

Metin2 PL zapewnia Ci długą grę, zdenerwowanie, zmęczenie, satysfakcje, szpanowanie, dużo kumpli i koleżanek. Zdajesz sobie sprawę że jak powiesz przed kumplami : Mam 95lvl, a na kolejne pytanie - czy grasz na PL odpowiesz : Nie, gram na privie.... A inny kolega powie " Ja gram na PL'u i mam 65lvl " --> Kto będzie większym koksem ? :D

Priv zapewnia Ci krótką grę, lachę z tego typu : "hahaha już 50", poczucie łatwizny, mały szpan, mniej znajomych w grze, znudzenie. ALE !!! Jeśli nie grałeś jeszcze na privie? Jeśli chcesz wyglądać pro? Jeśli chcesz mieć w końcu duży lvl? Jeśli szukasz szybkiej gry, na krótki czas, to Własnie! Powinieneś zacząc grać na jakimś privie, np. Nexus i zobaczyć jak to jest być "pro".

Potem Cię to znudzi przerzucisz się na gg, kumpli, i po pół roku wbijesz na PL'a

------------

PS: UP

Słuchaj. GM'owie na PL'u nie mają czasu. Nie są dziećmi tylko są dorosłymi kolesiami, którzy po prostu przestrzegaja regulaminu.

Ukradli konto ? Nie pobieraj syfu

Nie pozwalają wstać ? SS - ticket support

aaaa i zapytaj się siebie : Czy chciałbyś być GM'em na PL'u. Miałbyś kontrakt i nie mógł się od tak zwolnić. Musisz wykonywać pracę. Gra cię nudzi bo mam 99 lvl eq +9.... Twoim zajęciem jest robienie za "wyzwalacza spamu" poprzez napisanie "Siema" i robienie eventów. Przy tym setki pytań, często tępych - nie ma się co dziwić. Co krok widzi się dzieci ;o

Dlatego nie narzucaj swojego zdania od tak ;) My mu dajemy wskazówki ,a nie narzucamy zdania ( Graj na privach bo PL to gówno, i wógóle zal, omg, prsdsa, sfs kicz pic na wode, omg, )

sygnanu.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...