Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Pyung

Slayer16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tyn launcherze jest jakis robak co sie rospszestrzenia w szybkim tempie, juz mi kilka procesów rozwalil... ;f i polowa plikow exe zainfekowanych...;/

sprawdz czy to na pewno wina tego lunchera moze ci sie cos pomylilo i jakis inny plik masz zainfekowany robakiem

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym laucherze cos jest choc nie wiem co skanowany dobrym i sprawdzonym nodem32

45888422767756050733.jpg

z tego co wiem ten wirus jest dosc grozny kumpel ostatnio go mial i musial formata robic ;/

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Wszyscy na TS'ie sciągli nikt nie miał wirusów. Ok nie ruszć pliku, jutro będzie nowy. : - )

Jeżeli naprawde jest, to bardzo przepraszam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

http://free.avg.com/us-en/win32-sality

Szczepionka a raczej remover jakby komuś antivir sobie nie poradził.

@EDIT

Tutaj od Kasperskiego

http://support.kaspersky.com/pl/faq/?qid=208279886

Opublikowano

Ok, to skanuje patchera. Aby Wam go jutro dać, bez wirusów. Przepraszam za lunchera!

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Bronie nie zbyt , niektóre z txt, są niedokładne. Grafik robi je przez noc, jutro będę mógł dać. : )

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

wojsza_hhwhrhq.png

Szafirowa Zbroja

wojszm_hhwhrre.png

Szmaragdowa stal

harcos.jpg

Energetyczna Stal

(BRAK TXT)

Mini hwang

krolewski_hhwhrxx.png

Hwang

herakles_hhwhrxr.png

Epic hwang.

Nie przejmujcie się nazwami nad ss, są one z mpc - tyle że praktycznie wszystko w nich edytowane, - po za wyglądem. - wybrałem dla woja, ale nazwy ninij - Pomyliłem się. ; - ) Sorki.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

W sprawie IS'u, nie mam pomysłu. Z pewnością , nie będzie tam zbroi oraz broni.

Co do skili P: Wspominałem już wielokrotnie, będzie butelka(a raczej zmieniona na książke) - Książka Nauki która daje full SKILE P. Jest ona u NPC w cenie 15kk(15kk jest, to mało)

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

W sprawie IS'u, nie mam pomysłu. Z pewnością , nie będzie tam zbroi oraz broni.

Co do skili P: Wspominałem już wielokrotnie, będzie butelka(a raczej zmieniona na książke) - Książka Nauki która daje full SKILE P. Jest ona u NPC w cenie 15kk(15kk jest, to mało)

to git chodzi o to zeby nie bylo tak jak juz na paru serwach ze dzieci wbily wydaly 200 zl na is i zaraz pokupywaly stalki bronie na 75 itp:)

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Dodano nową biżuterie(Eq smoka)

smoczekz.jpg

wartości:

buty: 2k pż, 160 obrony. (+9)

Tarcza: 492 obrony. (+9)

naszyjnik : 35 średnich, 15 um, 25 szybkosc zaklęć. (+9)

kolczyki smoka: 12k pż, 5 ludzi (+9)

branza smoka: 25 ludzi, 5 um, 2k pż (+9)

hełm: 231 obrony(+9)

Druga para butow (robi się z pierwszej) : 4k pż, 240 obrony ( nie ulepsza się)

Druga branzoleta (robi się z pierwszej) : 35 ludzi, 15 um , 4k pz ( nie ulepsza się)

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

a to przepraszam , nie doczytałem ;p a to jeszcze jedno pytanko odnośnie tego czy będzie możliwość zmiany profesji (np. z wp na bm) na każdym lvlu ? czy może do jakiegoś tam lvlu ? Osobiście wolałbym by była możliwość zmiany tylko na niskim lvlu a potem brak tej możliwości , myślę , że brak tej możliwości byłby lepszy , ponieważ np. jak wp łatwo jest wbić sobie duży lvl i potem zmieniając się na BM być potem dobrym pod pvp , a np taki szaman nie ma takiej możliwości , bo czy leczenie czy smok cieżko się bije lvl , a tak to gra była by bardziej wyrównana względem innej postaci .

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

Zgadza się Divers ale dalej nie jest to porównywalne z wojem czy wp'kiem

1308748956-U265478.png

Opublikowano

trochę szkoda ;p a można zobaczyć bronie typowo dla BM ;>?

1308748956-U265478.png

Opublikowano

up@ Zaraz Ci podam.

Ninja Acher, oraz BM:

66104263.png

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Slayer widze szybko zdania zmieniasz, na poczatku pisales ze bede 2 rozne tarcze z abs na klasy,a teraz widze zwykle szmabo takie jakie jest na kazdym serwerze.

Opublikowano

up@ Jest to tarcza pod exp (dodałem specialnie, ss, opis) z ABS na klasami będą inne. : - )

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Slayer widze szybko zdania zmieniasz, na poczatku pisales ze bede 2 rozne tarcze z abs na klasy,a teraz widze zwykle szmabo takie jakie jest na kazdym serwerze.

Lord nikt Ci nie każe w ogóle grać tutaj , jak dla mnie serwer zapowiada bardzo dobrze , jest wszystko przemyślane i co najważniejsze Slayer bierze pod uwagę to czego oczekują gracze co jest bardzo dobre z jego strony , bo równie dobrze mógłbym to olać... a robi wszystko by było jak najlepiej , a to wszystko dla nas . Więc uważam , że nie ma on sobie nic do zarzucenia , a jak wiadomo serwer jest cały czas poprawiany więc jeszcze wiele razy może on zmienić zdanie , chyba robi to dla graczy nie dla siebie .

1308748956-U265478.png

Opublikowano

Szymon uwierz mi ja rowniez chce tu grac, widze nie rozumiesz mojej idei ja poprostu tak naciskam na Slayera bo chce zeby ten serv byl taki jak ta zapowiedz, zeby sie nie rozmyslil nad niektorymi pracami i nie ulatwil sobie pracy, zeby serv byl tak na odpiernicz.

Opublikowano

Ja również taki chcę, - dlatego trochę się opóźnia. Nie chcę Evonisu, Eveny.. Nie padnie po dwóch dniach, chcę go dopracować.

@@

10100.jpg

* Sokola tarcza > Tarcza Wojownika+9(30% odp. na wojów, 239 def) > Mistyczna tarcza (35% abs na każdą klasę, 411 def)

* Lwia tarcza > Tarcza sury+9 (30% odp. na sury, 239 def) > Mistyczna tarcza (35% abs na każdą klasę, 411 def)

* Tarcza Tygrysa > Tarcza Ninij (30% odp. na ninij, 239 def) > Mistyczna tarcza (35% abs na każdą klasę, 411 def)

* Tarcza smoka > Tarcza szamana(30% odp, na szamany 239 def) > Mistyczna tarcza (35% abs na każdą klasę, 411 def)

Jest to Mistyczna tarcza, załozy ją każdy. : )

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Że tak zapytam co jeszcze zostało do poprawienia Slayer ;>?

1308748956-U265478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...