Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] EterniaRPGPL

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Chcę wam przedstawić piękny serwer EterniaFreeBuild[NO Hamachi]

Aby się dołączyć trzeba użyć tego oto adresu

IP: 83.30.33.11

I używać Terrari 1.0.5 :)

Zasady:

-Nie używamy dynamitu

-Nie obrażamy innych graczy

Admini:

-TeRaRia

-Black

Aby móc budować trzeba na ogólnym wpisać takie oto komendy

/register hasło

a następnie

/login hasło

Zapraszam do gry :)

Dorobiłem też forum dla was :)

http://deklarosmt2.c0.pl/upload/

Forum jest tylko na metina i terrarie

Opublikowano

Powiem Tak :

0 Lagów

Server najlepszy, na jakim grałem z tych wszystkich całych gównianych serverów.

Atmosfera jest.

Zapraszam.

Sygnatura.

Opublikowano

Polecam serwer... Ciekawe budowle (jak na 1 dzień istnienia serwera)... dużo graczy (limit [8])...

Wszedłem na serwer tylko po to, aby pozwiedzac :D Jednak na razie nie szukam żadnego serwera na którym mógłbym stale grac ;)

Ocena: 9/10

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Jeśli ktoś teraz ma problem ze wbiciem na serwer to może to być problem że serwer jest pełny dlatego was wywala z gry nie spamcie mi na gg i na hamachi please !

Dziś o był najlepszy dzień dla serwera dziękuje za wspólną grę specjalnie w ramach rekompensaty dziś będzie serwer do 00:00 :)

Opublikowano

@xKasanGax nie ważne kto za o płacił serwer na vps będzie bez płatny

@Nexusio heheh ale już się nie bawimy xD

Serwer Online

@xKasanGax sry ale nie będę brał od graczy bo się nie opłaca 3/4 i tak by nie wysłało a te podania to hamachi to beznadzieja jak ktoś coś negatywnie wpłynie na serwer [jakaś osoba] dostaje kicka z hamachi :)

Dodana 1 sieć

Opublikowano

@xKasanGax nie ważne kto za o płacił serwer na vps będzie bez płatny

Hmm. Tylko pytam czy dużo ludzi płaci to, i powinieneś powiedzieć im tutaj podać kod sms czy coś, aby wysyłali i podają na PW, a ty dajesz ich do sieci na Hamachi.

Bo wiesz ja bym zagrał, więc pw. :)

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Została dodana dotacja na serwer VPS info w temacie :)

Mapa na serwer została rozwalona przez kogoś już nowa wgrana

A dobra rozumiem już o co chodzi.

Na reputacji nie zależy dawajcie co chcecie mi to różnicy nie robi.

" Jeżeli czegoś nie ma na google, to to nie istnieje " - Bill Gates.

Opublikowano

Jak dla mnie badziewny serwer, grałem od kilku dni to był spokój. Dziś wszedłem po szkole chwile pograć, było jeszcze kilka innych osób - ja poszedłem zrobić jedzenie (nie w terrari) a ktoś przyzwał tego robaka (eater of worlds?) oczywiście jakieś zero musiało na kogoś zwalić - pisał, że to ja. No i po chwili nie moge wejść na tą sieć. Skoro nie ma ktoś dowodów na kogoś, to na kij od razu chcecie załatwiać sprawe? Dobra, grajcie sobie dalej z tym inveditem, rzucajcie dynamity i kradnijcie rzeczy z domków (btw, Eternia~ miał spawn w moim łóżku - nice..) Ogólnie to na serwerze syf - jakiś duży badziewny domek nad spawnem, inne porozwalane. W ziemi dziury nie wiadomo do kąd. Nawet jeżeli nie dostałem kicka, czy co to i tak zdania nie zmieniam. Gl & hf.

; d!

Opublikowano

@up bossy są 3 w ciągu dnia :) po kolejne nie mam spawna na twoim łóżku tylko na zwykłym spawnie , dziury? hmm looknij na inne serwery jak rozwalane dynamitami itp.

Nie musisz wchodzić wywaliłem cie i nagle bossów nie ma :) pzdr dla ciebie a i zwisa mi czy dasz + czy -

więc marnujesz te - czy tam + :F

A co do domków ja nic nie zbudowałem tylko równałem teren gracze decydują jak domki wyglądają ja nie ... ić looknij na inne serwy zobacz jak miasta wyglądają :) i po gadamy

@Antja po tobie nie było 0 bossów właśnie musiałem ratować save bo gracze zbugowali...

Serwer Online

Opublikowano

Skoro ktoś powiedział, że to ja - ty mnie kicknąłeś, to widzisz sens aby robić dalej bossy? Widzę, że masz problemy z myśleniem, okej. Btw, 'ić' po słownik, ew. do szkoły.

; d!

Opublikowano

Jak nie możecie wbić to albo full serwer albo ściągnijcie nowego clienta! a nie spamicie

@Znów ktoś zniszczył mape , save już jest zrobiony zapraszam

Serwer będzie dziś on o 20+ z racji update łatki na serwery MultiPlayer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.Myslisz że ktoś ci zapłaci ?!

2.Na serwer nawet nie da się wbić

3.Nie grałem więc nie oceniam dalej

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak pan wyżej - wszystkie sieci zapchane z czego EterniaRPGPL/4 ma inne hasło niż 12345 (12345 nie działa), EterniaRPGPL/6 nie istnieje :)

Wątpie żeby ktoś za Ciebie opłacał twój serwer. Poza tym przelew jest dużo bardziej opłacalny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak próbuję wbić to mi się pokazuje connecting to (IP) i dalej nic! mam 1.0.5!

Ponieważ serwer jest off i Ci nie połączy ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...