Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pomoc w wybraniu broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taką sprawę.Chcę kupić broń, a dokładniej pistolet, tylko nie wiem czy super harry's hand cannon czy ten nowy Jack's Cloudmaker ?

DODAM ŻE MAM PODSTAWOWY HARYY'S HAND CANNON NA UNLIMITED !

Co byście radzili ?

Opublikowano

Super Harry`s Hand Cannon

Sam mam i świetnie sobie sprawuje, duża celność i obrażenia (najwiekszy kryt. 54). Ten Jack`s Cloudmaker jest 1-strzałowy, nie trafisz to masz problem. Ale takie jest moje zdanie.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za odp. :) Ale myślę sobie tak,że gdyby pierwszy strzał był celny to bez problemu dokończył bym kogoś zwykłym harry's hand cannon :) Jack's Cloudmaker była by to broń pomocnicza.Myślałem nad kupnem obu broni, ale powiedzmy sobie szczerze - to trochę drogo jak na jeden raz, a przecież pieniędzy na pniaku nie klepie :P więc mam do wyboru jedną lub drugą. Proszę o odpowiedzi :) Miło by było gdyby ktoś zdał relacje z użytkowania nowego pistoletu

Edytuję, bo zapomniałem czegoś dodać.Mój dylemat urósł właśnie po obejrzeniu tego filmiku - - - ->

Wiem,że gość ma niski lvl i pewnie gra z niedoświadczonymi graczami, ale pistolet bardzo ładnie się prezentuję :)

Edytowane przez xBumba
Opublikowano

Zależy jak wolisz grać. Na dystans czy z bliska. Ja na twoim miejscu kupiłbym Harry's Super Hand Cannon. Jak jesteś commando to knif na bliskie, z pistola na dalekie dystanse, a jak Soldierem to na bliskie M16 a na dalekie z pistola ;)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Zależy jak wolisz grać. Na dystans czy z bliska. Ja na twoim miejscu kupiłbym Harry's Super Hand Cannon. Jak jesteś commando to knif na bliskie, z pistola na dalekie dystanse, a jak Soldierem to na bliskie M16 a na dalekie z pistola ;)

Prawda. Gram soldierem, raczej na dalsze dystanse(blasting strike lvl 5), ostatnio z dwoma LR pistolami(super kupiony za VP) i tak mi się gra niezwykle dobrze. I własnie tu jest ten dylemat,że jak mam harry's hand cannon na unlimited, czy opłaca się kupić jego "super" wersję :P

Opublikowano

Super/Uber zadaje takie same DMG jak normalny, tylko że prawie zawsze wchodzi ci krytyk (jak nie wiesz to te czerwone hity xD )

Haha, kawalarz z ciebie :D Krytyk to są złote hity :P

Opublikowano

Zauważyłem na filmie, że tym pistoletem można nabić headshota (na soldierze to rarytas), więc dla doświadczonego gracza to broń godna podziwu.

Opublikowano

Zauważyłem na filmie, że tym pistoletem można nabić headshota (na soldierze to rarytas), więc dla doświadczonego gracza to broń godna podziwu.

Tak właśnie, też tak myślę, trzeba być tylko dobrym w celowaniu :) Chyba kupię Jack's Cloudmaker a zadowolę się zwykłym harry's hand cannon. Na wersję "super" może przyjdzie jeszcze czas :P

Opublikowano

Jak już kupisz Jack's Cloudmaker to nie będzie Ci się opłacało kupywać Harry's Super Hand Cannon. Zamiast tego kup se lepiej jakiegoś Ubera i graj tak jak ten gość na filmiku ;)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Według was dla jakiej klasy najlepszy byłby nowy pistolet ?