Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IsroBot 100%

Sirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No szlak mnie już powoli trafia z tym....

1,5h się wbijam....

I co z tym DC przy wyborze postaci?? Przypadek czy nie działa??

sygnatura3.png
Opublikowano

Zmień sobie Clienta. Ja nie mam DC i zaraz ide expić im mniej ludzi będzie jechać na tym Bocie tym dłużej będzie mi działał. cYa

2q0omy0.gif
Opublikowano
Jak orginalnego? może być z silkroad.net?

HAHAHA kolo niemoge. A ten bot sam w sobie am no-dc ?

Opublikowano

Weszłem do gry tylko nie mam pojęcia jak to ustawić żeby działało pomoże ktoś?

Bot nie działa? nie trać głowy 061003sakurach9.gif
Opublikowano

Nie spamujcie juz kazdy macie Not Authorized albo jakis inne błedy, bo juz to nie działa teraz trzeba zas czekac...

@DOWN Co za nooby po huj spamujecie jak juz nie działa i tak nic nowego nie wniesiecie to tematu

Opublikowano

Panowie ja już kożystałem z tego x33 to na bank keyloger koledze okradli juz 2 konta wiec nie ryzykujcie ja tez straciłem do zera 2 konta ;-/

podam swoje gg jak chcecie sie wiecej dowiedziec 5232104

Opublikowano

juz dal na forum i padl......... no nie moge jaki nooob i znow czekac na nowego !!!! niech kazdy sam se poszuka...........jak chce bocic

Opublikowano
Panowie ja już kożystałem z tego x33 to na bank keyloger koledze okradli juz 2 konta wiec nie ryzykujcie ja tez straciłem do zera 2 konta ;-/

podam swoje gg jak chcecie sie wiecej dowiedziec 5232104

Pierd..... O Szopenie. Jak korzystałeś z Płatnego Softa to na 100% nie przez nich zostałeś okradziony. Zapewne ty i twój kolega z Desperacji, że nie ma bota ,łapaliście się jak tonący brzytwy wszystkich linków które miały w sobie nazwe isrobot nie robiąc skana, odrazu braliście się do sprawdzania czy owy bot działa. Takie są właśnie skutki ściągania syfów z Tureckich Forum. Następnym razem wpisuj sobie Passy Klawiaturą Ekranową i niech te dwa konta okradzione będą dla ciebie nauczką, że syfów się nie ściąga. cYa

2q0omy0.gif
Opublikowano

Aż ręce mi opadły jak zobaczyłem ile tu spamu. Ludzie opanujcie się! Jak soft niedziała noto po jasną anielkę spamujecie?! Jeśli mi się to powtórzy posypią się baniaki! OSTRZEGAM!

CLOSE

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...