Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Sura WP - troche wyjasnienia + metki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam sure 30 lvl

eq :

fms +9 sr 19 % kd spalone

katna +9

zbroja od 9 lvl + 9 z kd spida +2

to jest wszystko co zostalo mi po kradziezy :/

Fms jest pozyczony :P

i teraz pytania :

1. Czy postoj na 35 lvl i jezdzenie na metki bedzie oplacalne ? I czy taka sura bede bil je efektywniej niz wojem body-m ?

2. Czy sura WP rzeczywiscie jest tgaka beznadziejna w pvp ?

Ide tak :

Czarowane -- Zbrojka -- Wir -- Strach

Nagradzam + lub - w zaleznosci co zbierasz

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

Siema

mam sure 30 lvl

eq :

katna +9

i teraz pytania :

1. Czy postoj na 35 lvl i jezdzenie na metki bedzie oplacalne ? I czy taka sura bede bil je efektywniej niz wojem body-m ?

Ide tak :

powiem ci tak sam gram sura wp na serwie 13 (exandros) i nie narzekam w pvp cisne na 35lv sie zatrzymaj zrob boja i na metki z czarowana i czarowanym n M metki to sama przjemnosc

daj jednego + bo mam repu na - ^^

Edytowane przez mcafee
Opublikowano

nom zrob ten postoj porzycz od kolegi jakies eq na 2/3dni aby w tym czasie miec juz na jakies swoje aby nie padac na takich metkach i w ciagu tych kilku dni siedz na metkach ile wlezie najlepiej jest porzyczyc na 7dni(watpie ze da az na tyle) i na ten czas kupic x2 drop w ciagu tego tygodnia mozesz juz zrobic dosc przecietne eq

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Misje na konia robie codziennie :D postacia gram od 2 dni .

Nie wiem czy nie lepiej byloby grac bodym . Co wy na to ?

Koledzy wyzej dostaliscie plusy

Zbieram +

Opublikowano

No nie wiem, WP to łączność mentala i bodego. :)

Bardzo dobrze się expi WP`kiem, zarobek wyśmienity. A w pvp też ładnie kosi z dobrym eq.

Opublikowano

Body :

Szybsze oraz większe ataki.

WP :

Więcej defa oraz sporo ataku + obrażenia z ostrza.

Jeśli chcesz bic szybciej metki to bierz Body'ego, ale jak chce je "sprawniej" (mało potów itp.)bic to radzę WP'ka.

Opublikowano

nie graj bodym bo jest nudny, drogi i cienki w pvp

wp najlepszy do expa i dobry do pvp jest bardzo niedoceniana postac jest po kazdym wzgledem lepszy od woja

860331433165800174608.png

Opublikowano

Zeby byc dobrym na wyższym lv to powiem ci tak jak ja 70 lv i mam skille 4 x G ostrze zbroja wir paluch i slabo mi idzie.... Trzeba naprawdę porządnego eku, sura kox w expie i metki zmien ja na cos innego np WOJ mental..

Opublikowano

Ja radze bodego;p moze i wp dobry bo ma zbrojke ale wez zaloz takiemu bodemu ribka ze srednimi to w metka bedziesz bic 2 razy wiecej niz tym wp a pvp... moze i wp tez dobry bedzie ale jak zainwestujesz w niego kupe kasy na eq zato body moze drogie ku no ale cos za cos. NIe bede sie wypowiadal dalej na temat wp bo nie gralem nim zbyt dlugo skonczylem gre nim na 40 lev bo byla nudna

u1lc.png
Opublikowano

Jak nie masz eq, to zdecydowanie sura wp.

Zatrzymaj się na 35lv, zarób na trochę lepsze eq, wbij 45 idź na metki diabla w sohan, zarób trochę kasy i jak nadal będziesz chciał grać wojem, to exp wojem a sura wal metki zeby miec na jako takie eq i ku ;)

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

A ja ci powiem, że grałem bodym moja pierwsza postać na metinie.Ale nie wyrabialem z ceną ku i ogolnie body mi sie nie zbyt podobal . Więc zmieniłem na sure wp i powiem ci, że na żadną postać bym ją nie zmienił świetna w expie i na metkach może rzeczywiscie bije się go dluzej niz body ale bynajmniej nie musisz kolowac mając malo defa.Bierz sure !!!

21f0dgn.jpg

Opublikowano

1: Efektywnie jak bodym nie ale na wyzszym lvlu jezeli bedziesz mial zamiar wbijac to exp lajcik ^^.

2: Sura WP t o przede wszystkim hity w pvp wiec jezeli bedziesz mial duzo przeszywki dobra bron to rowniez dobre do pvp.

Opublikowano

No to zostaje sura ;D

Zobaczymy co z tego wyjdzie . Chociaż juz na małym lvl przyjemnie się nia expi ;D

Zbieram +

Opublikowano

No nie wiem, WP to łączność mentala i bodego. :)

Bardzo dobrze się expi WP`kiem, zarobek wyśmienity. A w pvp też ładnie kosi z dobrym eq.

GOOD zdecyduj sie raz mowisz Body raz WP itd pff <_< a co do tematu zostaj an 35 lvl boja zrob pozyc eq i jak mozesz kup rekawice zlodzeja w is ja tak z kumplem dla 4fun zarabiam

Opublikowano

Siema

mam sure 30 lvl

eq :

katna +9

i teraz pytania :

Ide tak :

Zostaań sobie na 35 lvl zrób boja i wbijaj skille oraz lataj na metki w m2 albo jak chces zdobij 40-45 i lataj na metki cienia w dolinie.

co do drugiego pytania no to sura jest dobry w pvp idąc buildem:czarowane>Wir>Palec>Rozpro?:)Od 70 lvl kosa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...