Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy ktoś dostał bana za sprzedawanie postaci na Allegro chodzi mi o to że jak wystawie postać bez ukrywania (zamazywania) części bonów w przedmiotach oczywiście bez podawania Nicku z gry

Nie dawaj plusów  Jak już to minuus

Opublikowano

Oczywiście , jeśli nie wymażesz nicku , bądź znaków szczególnych (po których mogą Cie rozpoznać) dostaniesz bana

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Oki wielkie dzięki za odpowiedź lepiej by było jak by można bylo pokazać all bony bo wtedy większa cena by wyszła za postać no ale jak nie da rady to lipa a co wy na to jak bym nie robił screeena tylko napisał co mam wtedy niema żadnego dowodu na to i nie mają zbytnio podstaw do bana przykładowo komuś z gry pokazywałem swoje EQ na trade i on to by wystawił na Allegro żebym dostał bana wydaje mi się że jak bym napisał tylko to by było oki co wy o tym sądzicie.

Opublikowano

Nie zapomnij zmazać ilości expa który masz wbity oraz ile jeszcze Ci go brakuje po tym też mogą Cię znaleźć znam osobę która właśnie dzięki tej jednej błachostce dostała bana, pozatym skille podawaj w zakresie np G3-G6, podobnie z poli, dowodzeniem itp. no i oczywiście bonusy

Opublikowano

Mój kolega tak bana dostał.

Jak bardzo się boisz, to zamarz wszystko, a bony i skille podawaj w przybliżeniu, ale nie, że 'Ostrze M6-P tylko G1-G2' tak samo z bonami.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odp zrobię tak jak inni zamaże bony i napisze w przybliżeniu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...