Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerażające historie na dobranoc ;)

xenex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu możecie wrzucać przerażające historie :)

nima co czytać ;D

Myślę, że temat wam się spodoba :D

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

jesteś w szkole, masz normalne lekcje, nie ma jednego ucznia, nagle szkołe obiega plotka "ten chłopak nie żyje..". z początku nie wierzysz, ale jednak. w czasie jednej z lekcji wchodzi nauczyciel i oznajmia "ten chłopak nie zyje, zginą od przypadkowego wystrzału dubeltówki w głowe". hah zabawne nie.? ktoś kogo znasz przez 9 lat ginie przez jebany przypadek, nie miałeś sie czasu pożegnać, ostatnie zdanie jakie do niego powiedziałeś "do zobaczenia w poniedziałek!"

autentyk z dzisiejszego dnia, kolega którego prawie nie znałem ale koleznka go przez 9 lat znała i jak narazie nie może zasnąc.

nie wierzycie to nie - wasza sprawa, ja nie mam powodów żeby kłamac, zwłaszcza w takich sprawach

ae1d1005fe.png

Opublikowano

[quote name=HarryPotter:*xD' timestamp='1306186474' post='2550537]

jesteś w szkole, masz normalne lekcje, nie ma jednego ucznia, nagle szkołe obiega plotka "ten chłopak nie żyje..". z początku nie wierzysz, ale jednak. w czasie jednej z lekcji wchodzi nauczyciel i oznajmia "ten chłopak nie zyje, zginą od przypadkowego wystrzału dubeltówki w głowe". hah zabawne nie.? ktoś kogo znasz przez 9 lat ginie przez jebany przypadek, nie miałeś sie czasu pożegnać, ostatnie zdanie jakie do niego powiedziałeś "do zobaczenia w poniedziałek!"

autentyk z dzisiejszego dnia, kolega którego prawie nie znałem ale koleznka go przez 9 lat znała i jak narazie nie może zasnąc.

nie wierzycie to nie - wasza sprawa, ja nie mam powodów żeby kłamac, zwłaszcza w takich sprawach

Nie widzę powodu żeby ktoś miał ci nie wierzyć ...

Moja koleżanka którą znałem ponad 6 lat pływała nad jeziorem i zachłysnęła się wodą.

W przeciągu kilku sec można stracić wszystko na co się pracowało przez wiele lat czy też całe życie...

Życie jest okrutne ale jak to mówią ...

"Wypadki chodzą po ludziach a nie po lesie "

Opublikowano

Kolega którego znałem od 8-śmiu lat, zginął. Przejechał Go pociąg...

Opublikowano

Jesli mam byc calkiem szczera,to raczej przed snem lubie owszem historie,ale raczej z tych wesolych,rozsmieszajacych,lekkich,przyjemnych,a Ty proponujesz przerazajace historie,juz i tak snia mi sie po nocach koszmary te z zycia wziete,a co dopiero jak mysle o czyms co przeraza.Przed snem lepiej jesli obejrzy sie jakas dobra, wesola komedie,wtedy lepiej sie spi i masz wesole sny.No chyba,ze wlasnie takie lubisz z dreszczykiem,ja nie, brrrr.............Az mnie ciarki przechodza,na sama juz mysl.Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi niestety świętej pamięci kuzyn zmarł , miał 20 lat . Szedł po schodach spadł i uderzył głową w kant ...

Nie spałem około 4 dni [*]

A co do tematu polecam film paranormal activity ;)

Chodź nie polecam dla tych którzy boją się takich filmów .

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...