Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja

Gość mlody22pl

Czy otworzyc dział ?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobi? dzia?

• Tak
      32
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mlody22pl
Opublikowano

witam . Co wy na to ,aby utworzyć dział "Zlecenia" w Fan Arcie ?

Według mnie to ułatwi sprawe , bo z tego co widzę to tam tylko ktos o cos prosi

@Down Dodane ;S

@Edit

Oczywiście bym się tym działem zajmował ...

Opublikowano

Co do działów bardziej przydał by się dział do zgłaszania bugów itp. na stronie... bo trochę głupio pisać to w pogaduszkach D:, dałem Za niech będzie.

...1000 głosów...

Jeśli będzie w sumie 200 głosów to się zdziwię ;3

Admin Cienia
Opublikowano

Według mnie to tylko niepotrzebna robota, jak już macie dział pogaduszki gdzie nazwą zamienną mógłby być offtop, więc możecie pisać to tutaj, tak wielkiego popytu na owy dział no niema. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ee nie ma sensu bedzie to samo co w dziale WarRock powstał tam dział Pomoc techniczna ale i tak kazdy pisze na ogólnym forum w sprawie pomocy myślę ze będzie tam tak samo ...

Opublikowano

Jestem za tak. Zresztą dodanie kolejnej kategori ułatwi nowym w szukaniu i nie będzie takiego spamu na głownym.

PzDr

Warrock jest bogiem, headshot nałogiem, granat podstawą a famas zabawą.

Piszę poprawnie po polsku!

Opublikowano

Jestem raczej na tak.

Jeśli dział by się nie sprawdził można by było go w każdej chwili usunąć przecież :P

Opublikowano

Dział moze powstać bo jak widze to troche sie zbiera proś o sygne/avatar. Ale i tak jak dział powstanie będzie świecić pustami ;S

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak znajdziesz grafików którym chce się siedzieć i robić mase sygn i innych usegrafik to pomyślimy, a jak narazie to tylko wyczuwam że chcesz za wszelką cene status moderatora

[Moderator][Metin2] - Mlody22pl

[moderator][Wolfenstein Enemy Territory]-Mlody22pl

Dodam też że była sytuacja kiedy próbowałeś stworzyć forum konkurencyjne i ściągałeś stąd pliki a w swoich CV podałeś linki do for konkurencyjnych które usunołem pisząc ten post.

Moderator to nie kolorowy nick dla szpanu przed znajomymi że pracujesz na największym w polsce forum związanym z tematyką cheatowania w grach tylko rola i obowiązek którego trzeba się trzymać aby to forum było uważane właśnie za jedno z największych w polsce,

2006-2010

Gość mlody22pl
Opublikowano

mhmhm , bo może trzeba było podać jakie ?

No dobra...

Aha i ja nie chce tego działu ,żebym był moderatorem,ale wolałbym czyscić razem z jakimś userem...

Opublikowano

zauważyłem że czesław zajmuje się grafiką tak jak ja. Może i by się to udało ,lecz 2 grafików to mało jakby było 5.

dawid9 - ssie

wojtasek - odszedł[tak jakby :P]

inni to lou.. ,są graficy którzy nie chwalą się swoim talentem a ukrywają się na forum

jestem na tak ;p

jestem na nie ;d

b577e893e102f.png

Opublikowano

Jestem na tak ale jak energymen ty tylko modem chcesz zostać

Więc na nie żebyś ty prowadził już czesław xD był by lepszy bez urazy i nie pisz zaraz "Ty dzieciaku zamknij pysk itd"

@down

ja ssie jak się przyłoże to zrobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...