Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Server:)

predator901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kingmt2

Exp drop jest troche wyzszy niz na tamtych

link do strony:http://121.11.91.98:8009/

link do rejestracji:http://121.11.91.98:8009/regist.asp

znowu sie pojawia ten glupi chinski obrazek:(

Opublikowano

mi cos ta strona sie zamula i jakos wejsc nie chce i czytalem na elitepvp ze to jeszcze nie wyszlo

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Jak się ściąga spolszczenie albo oryginalnego clienta czy coś tam?

EDIT: Przez chińskiego clienta odpaliłem i działało. Teraz nie mam czasu testować ale exp chyba "ciut" większy niż na 09longju, Vipmt2 itt.

Opublikowano

spolszczenie:http://odsiebie.com/plik/2545480---acde.html

ze spolszczeniem tak jak z innymi servkami

umiesz zalozyc konto pomozesz mi z logju 09???

Opublikowano

Tam nie ma pytania tylko krzaczki.

A ja i tam mam blokadę na IP :/

EDIT:

Umie ktoś obejść blokadę IP ?

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

a więc wchodze na ht tp://121.11.91.98:8009/ a tu to zobaczcie sami

www.otofotki.pl/img7/pokaz.php?id=iw5792_sfsfsfsf.jpg co mam zrobić żeby się zarejestrować

yea zarejestrować się udło teraz sprawdze czy grać się da powiem wam jak wrarzenia a jak będzie jeszcze lebszy exp niż na longju09 to będzie super na longju09

w 200 min wbiłem 45 lvl

Opublikowano

to niech mi <ciach> ktos pomoze z tymi <ciach> obrazkiem bo ja nie potrafie tego <ciach> zrobic <ciach> czy ciezko wam pomoc sami to <ciach> chcecie ale komus to juz wielki <ciach> problem bo juz <ciach> nikt nie robi to niech wytlumaczy

Uspokój się i potem wejdź na forum ;*

Opublikowano

po prostu jest pewien program nazywa się ........ wklejasz to niego plik o nazwie ............. i klikasz rozpoznaj i w okienku o nawie ........... masz gotowy tekst wklejasz go i konto założone a tak apropo na youtube masz filmiki jak zakładać konta na priv serwerach nie no tu masz link do filmu z obrazkiem zrób jak na filmiku h ttp://video.google.pl/videosearch?hl=pl&lr=&ei=e3b8Sf70KdSD-Ab557SZAg&resnum=0&q=rejestracja%20na%20newlongju%202009&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wv#

Opublikowano

www.nciku.com/ <--- tutaj sam rysujesz chinskie znaki i wybierasz po boku takie jakie narysowales.

ja tak robie...

Opublikowano

中文验证码输入错误,直接视你为老外,你的IP被封,要申诉清找KF! o takie coś mam po rejestracji ale jak chciałem wbić się na serva to nie mogłem.

A jak chce zrobić znów konto takie same hasło itp to mam 此IP被封,请联系KF89.230.222.218

Opublikowano

Ja mam taki problem że miałem obrazek przerysowałem 3 krzaczki i 4 niemogłem znaleść odświeżyłem strone i obrazek znikł niechce się pokazać żaden ;/ niewiem dlaczego na dwóch komputerach tak mam :/ myślałem, że reset kompa pomoże a ty nic... porosze o pomoc niemam obrazka to i niemam jak zrobić konta ...=/

Opublikowano

Też właśnie chciałem 2 raz konto spróbować zrobić i albo jakiś błąd albo nie ma obrazka.

Opublikowano
Ja mam taki problem że miałem obrazek przerysowałem 3 krzaczki i 4 niemogłem znaleść odświeżyłem strone i obrazek znikł niechce się pokazać żaden ;/ niewiem dlaczego na dwóch komputerach tak mam :/ myślałem, że reset kompa pomoże a ty nic... porosze o pomoc niemam obrazka to i niemam jak zrobić konta ...=/

Mam taki sam problem, wie ktoś co z tym zrobić?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
super wszystko mam konto a z kad pobrac clienta?? ;p

client moze byc polski [ wgrac ale nic nie robic ] potem

sciagnasz to www.121.11.91.98:8009/kingmt2_path.rar i wklejasz do polskiego metina i dziala. ;p

ja gram na nim jak narazie 26 lv ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...