Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gold z serva na server

menelisko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myśle że jak ktoś by mugł objaśnić co i jak na forum [taki maly TuT] byłbym wdzięczny

Pomogłem????? ............... pofatyguj sie i OCEŃ MNIE to nic nie kosztuje

Slipknotub.jpg

5052.gifLinkinparkfan.jpg2667is7.png6081.png

walkafx7.gif1880979639472d868bea124.gif

Opublikowano

A gdyby na tym forum otworzyć taki serwis? xD NP. by była jakaś osoba przypisana do przekazania transakcji której można zaufać i by przycinała 10% jakby na tym serwie potrzebowała i już ^^

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
jak przelozyc gold z serwa na serwer,za darmo powiedzcie?

To jest tak dogadujesz sie z jakims typem z tej strony i sie ugadujecie ze ty mu dajesz 50kk na Eldorado a on tobie 45kk na inny serwer

Opublikowano

Tylko się zastanawiam czy można już przerzucić kasę na któryś z najnowszych serwerów. Bo wydaję mi się, że nie można jeszcze przenieść golda na np. Venus, bo nie ma jeszcze na nim dużo kasy. A może się mylę? jeżeli wiecie coś o transferze na najnowsze serwery i oczywiście z jaką stratą musiałbym się liczyć, to byłbym wdzięczny za pomoc.

usunieta by MIKE

Opublikowano

Niestety, tak jak powiedziałeś, przelew na nowe serwery jest narazie niedostępny, ponieważ nie mają na nich wystarczającej ilości Golda ;-) 10 % od byle jakiej kwoty sobie odliczają ;-)

2q0omy0.gif
Opublikowano

Poza tym jak Cie ojebią to wezmą sobie całe 100%...

Ja się w takie rzeczy nie bawię i odradzam...

Lepiej zacząć grę na nowym serwie od 0 i przynajmniej spać spokojnie...

sygnatura3.png
Opublikowano

Omg... Odrazu oje... Może wogóle przestań grać w silka, bo cię oje.... !! To jest porządny serwis, a nie jakaś wiejska strona gdzie opir... ludzi, oni za te twoje 10% które pobierają od przelanego Golda mają Rl kase, bo to pożniej sobie sprzedają. Ten serwis Oferuje Sprzedaż Postaci, szybki lvl, kupno Golda, Transfer colda, kupywanie itemów itd... Porządny Serwis z którego korzystało wiele osób nie tylko grających w Silka, bo strona oferuje pomoc w 10 grach, jak nie więcej. Jak narazie nie słyszałem, żeby ktoś został grubo przez nich obcięty, więc zastanów się 5 razy nad tym co piszesz.

2q0omy0.gif
  • Dodaj nową pozycję...