Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec zaczynamy , mam problem z minecraftem . Wlaczam gre wszystko dziala buduje budowle lecz zawsze po 10 , 15 min wylacza sie monitor podkreslam monitor i nie mozna wlaczyc , ale komputer chodzi

W innych grach tez tak mam np age of empires 3 , fifa 11 np.counter strike chdzi normalnie . Na starym komputerze wszystko normalnie z monitorem . Czy to karta graficzna ? wersja minecraft ? java ? Prosze o pomoc. ! Pozdrawiam Dziekuje. Przepraszam za błedy > Daje plusy za dobre rozwiazanie . >D

Opublikowano

No to stery do karty graficznej zainstaluj najnowsze, do monitora tez mozesz (ja mialem z 2001r....). Sprawdz czy karta się nie grzeje.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Wlasnie juz instalowalem bo tata nie mogl grac w age of empires . :D Ta karta chyba sie grzeje ale jesli nie to to co ? Monitor tez aktualizowany ...

Opublikowano

Tzn karta to kazda sie grzeje. Chodzilo mi o to, że się bardzo grzeje :P Sprawdź też czy kabel dobrze łączy

anonymoussignature.png

Opublikowano

mam 3gb ramu karta graficzna GeForce220gt windows 7 64bit . moze byc ze 64 bit gryzie sie z 34 to tyle ma java ?

Dobra pogram se 10 min i zobacze

Opublikowano

Chyba chodziło Ci o 32 :P To nie masz javy 64 bitowej? No to pobieraj już, już ^^

anonymoussignature.png

Opublikowano (edytowane)

Ale nie wiem do konca .. . . .... .. Ale kiedys dzialalo na 64 . jak sprawdzic jaka mam jave\

Edytowane przez x Dragon x
Opublikowano

Dodaj/usuń programy? W windows xp tak jest. W 7 nie wiem jak, ale chyba wiesz o co chodzi ;) Tam będzie dokłada wersja.

anonymoussignature.png

Opublikowano (edytowane)

Scaigma 64 bit . A jak minecraft jest na 32 to sie grysc nei bedzie ? Dostales plus mialem mu napisac to co ty :D ale byles szybszy . Zainstalowalem zobaczymy zegnaj po 15 min i restart kompa :D Wiesz czasami czy jak sie komp wlacza czy mozna ten taki Piik wylaczyc co jest wszedzie :DxD

Edytowane przez x Dragon x
Opublikowano

Minecraft jest tez na 64 raczej... Ten client ze stronki jest uniwersalny n 32 i 64 (chyba...)

anonymoussignature.png

Opublikowano

Ale musisz odinstalować tą starą jave i zainstalować tą nowszą.

anonymoussignature.png

Opublikowano

na tej stronie nie pokazuje wersji 64 ani 32 pisze java 6 i pisze ze jest nowsze oprogramowanie i klick pobierz , nie pobieram bo pobierze na 32 czasami

wogole nie napisalem czy pomoglo bo nie gralem w minecrafta postaram sie zagrac bo mam zajecie alebo hcoiaarz wlaczyc

Opublikowano

Dobra to tylko cos zrobilem w swoim domku na *FreeCraft serwer * poszlem na moja stadiom okradlem jednego ziomka bo byl reset serwera i nic nie miale ale PO 10 MIN OCZYWISCIE SIE WYLACZYL MONITOR CO ZA PECH

Opublikowano

To ja polecam Ci napisać w jakimś dziale gdzie jest pomoc nie do wybrane gry tylko ogólnie o komputerach, bo sam mówiłeś, że to nie tyko w Minecraft, ale też w innych grach. Tam na pewno lepiej pomogą niż tu, bardziej się znają ;) Powodzenia.

@Edit

Grafike po prostu lubię. A to, że czasu nie mam to inna sprawa ^^. Top 10... Niezły spamer, nie? ;D

anonymoussignature.png