Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Jaką będziecie mieli średnią?

Jaką w tym roku będziesz miał średnią?  

175 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak? b?dziecie mieli ?redni??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2.1-2.5 niestety jeszcze poprawiam zagrożenia myślę że jakoś z tego wybrnę;///

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

4.5-4.6... Nie ma to jak zajebiste gimnazjum po którym mam słabe oceny i nie mam szans z idiotami ze słabszych gim z samymi 6 -.- jebany system rekrutacji >.>

Choć obecnie jestem na uczelni w trakcie studiowania to zgadzam się z Tobą. Słabsze gimnazja chują uczą a dają oceny nawet za wytarcie tablicy czy wymiana worka ze smieciami z kosza w sali :) . System rekrutacji nadaje sie do przebudowy kompletnej. Moim zdaniem powinni wprowadzic testy :) do szkol gdzie chcesz sie dostac.

Przykladowo:

Gimnazjalista chce sie dostac do liceum tego i tego. No to musi zrobic testy przygotowane przez te szkoly: ). Najlepsze wyniki uprawniaja do przyjecia :)

jqeuR.png

Opublikowano

3.3 Jak zdam wszystko co planuję - miałbym lepszą tylko udali mi się tacy świetni nauczyciele że ja pie***le..

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Trzecia Gimnazjum 5.4

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

5.1 będę miał :D Jak się uda to 5.3 :P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...