Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straciłem się :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż dziś straciłem się na moim save :P wiecie jak może do domu wrócic ? :P. Cartographer mi nie działa :D.

Opublikowano (edytowane)

Szczerze to nie masz wyboru innego niz szukanie , bo kompas pokazuje respawn ... A pozatym w wersji 1.5 kiedy idzesz sapać zapisuje się Ci tam respawn .. czyli jak umrzesz londujesz przy swojm łóżku ... A wiec nie ma innego wyjscia jak szukanie ...

może coś przeoczyłem i do się znaleźć innaczej . to wszystko

Edytowane przez <michal>

21f2062358c74f18a11421c9184376da.0.gif

[+]-10

[+]-20

[+]-30

[+]-40

[-]-50

[-]-60

[-]-70

[-]-80

[-]-90

[-]-100

Opublikowano

Szczerze to nie masz wybru innego niz szukanie , bo kompas pokazuje respawn ... A pozatym w wersji 1.5 kiedy idzesz sapać zapisuje się Ci tam respawn .. czyli jak umrzesz kondujesz przy swojm łóżku ... Przykro mi lecz chyba nie ma innego wyjścia jak szukać ... Może że ktoś wie jak to zrobić ;D

Niestety u mnie nie zapisuje przy łóżku...

Admin Cienia
Opublikowano

Możesz zainstalować moda Single Player Commands i użyć komendy /home, automatycznie przenie cię do punktu spawnu

1294477714-U1.png

Opublikowano

Chyba będziesz musiał szukać swojego domu ;[

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Możesz zainstalować moda Single Player Commands i użyć komendy /home, automatycznie przenie cię do punktu spawnu

Gadam ci że łóżko mi nie zapisuje dpawnu a mieszkam od spawna chyba o połowe worlda...

Admin Cienia
Opublikowano

To spróbuj otworzyć swój save za pomocą programu MCEdit i poszukaj swojego domu.

1294477714-U1.png

Opublikowano

To spróbuj otworzyć swój save za pomocą programu MCEdit i poszukaj swojego domu.

Dobry pomysł. Dzięki. Zostaniesz nagrodzony. Można zamknąć.

Opublikowano (edytowane)

Jeślo nie masz przy sobie żadnych itemków to idź się zabij, a jak masz coś cennego to zrób kompas jak nie wiesz tak się robi:

O=nic

Z=żelazo

R=Redstone(czerwony proszek)

OZO

ZRZ

OZO

Edytowane przez kwhp

Nie ma ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...