Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy metin2mod_2011sf działa na privie NevrasT?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż trudno uwierzyć, że w tym wieku(bo niby ma 12lat) potrafi tak zabezpieczyc clienta 0o

Wojtek ma 16 lat, aleś dojebał z tym 12..

Wojtek tak zabezpieczyl clienta ze macie moze 20% szans na to aby zrobic moda czy co wy tam robicie... Nie spinajcie sie tak bo wam zylka peknie . ^^

Oj nie byłbym taki pewnien,

'Where's a shell, there's a way" :D

Opublikowano

Powiem tak ... Po co chcecie cheatować na moim serwie. Ten pong który dał KaMeR jest jak najbardziej poprawny ( chociaż nie , nie jest ^^ ). Ale co ja Wam będe tłumaczył może zabezpieczenia ... Ofc da się je złamać, ale zakładając że to wersja 2.0 zabezpeiczeń to już mam 3.0 na kompie, tylko nie chce mi sie edytować plików dopóki tego nie rozkminicie ;p

Pozdrawiam

WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Powiem tak ... Po co chcecie cheatować na moim serwie. Ten pong który dał KaMeR jest jak najbardziej poprawny ( chociaż nie , nie jest ^^ ). Ale co ja Wam będe tłumaczył może zabezpieczenia ... Ofc da się je złamać, ale zakładając że to wersja 2.0 zabezpeiczeń to już mam 3.0 na kompie, tylko nie chce mi sie edytować plików dopóki tego nie rozkminicie ;p

Pozdrawiam

WoJjTeK

Wojtek , czyżbym miał racje iż gdy znajdziemy report ( kod taki w game i laucherze :P coś ala pong ) to wbijemy na serwer ? poprzez moda :P ? Ja np. testowałem to na hamaku , zmieniłem report i na serwer wbić nie mogłem , choć pong był git, a gdy zmieniłem report bez problemu ( taki sam w game i laucherze ) ,podejrzewam że to samo jest na nevraście nieprawdaż ?

@zaraz Ci podam przykład :P

w oryginalnym game to te bajty :

2F0031323135393535323035002E2F71

te liczby :P

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ciekawi mnie po co im mod na pliki nevrasta jak praktycznie żadna opcja nie działa prócz refine itp. i lekkiego sh (przy czym cofa)

Opublikowano

Ciekawi mnie po co im mod na pliki nevrasta jak praktycznie żadna opcja nie działa prócz refine itp. i lekkiego sh (przy czym cofa)

Bo nie kazdy ma neta ktory pobiera po 300kb/s+ (w moim przypadku po 25kb/s). Taki 1gb tj 1/3 mojego limitu.Nie chce "czitowac",chcialbym poprostu zagrac,lecz widocznie nie jest mi dane.:)

Opublikowano

Kamer nie da rady tego rozgrysci xD

może i nie wiem gdzie jest ukryty pong może pod innym adresem. Ale moge zrobić np. drop hack pod klienta.

PS. nie prowadze z nikim wojny, więc mi to lekko zwisa czy dodam go do moda czy nie.

Opublikowano

może i nie wiem gdzie jest ukryty pong może pod innym adresem. Ale moge zrobić np. drop hack pod klienta.

PS. nie prowadze z nikim wojny, więc mi to lekko zwisa czy dodam go do moda czy nie.

Mhm dodaj : ) I jeszcze jakieś sh czy coś xD Powiem tak... Testowałem to, ale przy każdej opcji czy exp bocie itp wywala clienta i to nie po to żeby botować tylko żeby sprawdzić. Client zarówno jak i serwer są zabezpieczone nieźle wątpie, że w najbliższym czasie to ogarnie ktoś :P

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Kamer nie da rady tego rozgrysci xD

ja was nie rozumiem , myślisz że zabezpieczenia które zrobił Wojtek są nie do rozkminienia ? wszystko da się rozgryźć, Wojtek sam przyznał że da się je ominąć ;)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Masz Racje trzeba go potywowac, ponieważ praktycznie on jedyny sie dobrze na tym zna..

Trzymam za niego kciuki :D

Opublikowano

LOL, jeśli z PLa [global - tam nie stacjonuje jakiś małolat tylko grupa, powiedzmy - fachowców] coś tam wykombinował, to taki privek to można powiedzieć - ciepła buła :D

ale jeśli nie chce - nie zrobi i tyle, więc:

przerzućcie się na inny serw/zapomnijcie o haxach.

:)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Ja na Kamera miejscu bym nie robił moda : ) po 1. by miał wdzięczność Wojtka. Po 2.. nauczcie sie grac bez moda i nie psujcie innym zabawy.. albo każdy ma moda, albo nikt.

po 3 i tak jest dobrze, bo ja bd latal po calym m1 a ktos inny bd sie tp po mapie.

Pozder.

Opublikowano

@Up No to KameR dodawaj nevrast do moda. Temat zamykam bo myślę, że kamer niedługo wyda nowego moda. Chociaż nie gram to gratuluję kamer : ) Wojtek nie jest taki kox`u.

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...