Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, założyłem serwer z PvP, lecz niestety graczom regeneruje się hp, więc pobrałem plugina o nazwie SlowHealth. Na instrukcji zawartej na tej stronie pisze, że muszę otworzyć plik o nazwie :

- default.properties

- world.properties (or whatever your default world is in your server.properties file)

- WORLDLIST.txt

ale nie ma ich w pobranym pliku.

daje ss-a z zawartością pobranego z w/w strony pliku. Niestety nie widzę tam plików, którę muszę skonfigurować.

beztytuuwh.png

jLRw2A6.png

Opublikowano

Po co plugin?. W server.properties dajesz spawn monsters na true i git ;P

Opublikowano

O to chodzi że w spawn monsters dajesz false, wtedy sie bedzie regenerowało hp i nie będzie potworków..

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Witam, założyłem serwer z PvP, lecz niestety graczom regeneruje się hp, więc pobrałem plugina o nazwie SlowHealth. Na instrukcji zawartej na tej stronie pisze, że muszę otworzyć plik o nazwie :

- default.properties

- world.properties (or whatever your default world is in your server.properties file)

- WORLDLIST.txt

ale nie ma ich w pobranym pliku.

daje ss-a z zawartością pobranego z w/w strony pliku. Niestety nie widzę tam plików, którę muszę skonfigurować.

beztytuuwh.png

Ten twój plugin nie jest na multi raczej :).

Opublikowano

O to chodzi że w spawn monsters dajesz false, wtedy sie bedzie regenerowało hp i nie będzie potworków..

Ale właśnie ja chcę żeby nie było potworków oraz żeby hp mi się nie regenerowało.

Up:

Wziąłem ten plugin z Listy Pluginów Bukkit

jLRw2A6.png

Opublikowano

włącz potworki i pluginem PerformanceTweaks je ogranicz do 1 np i wtedy tam jeden mobek ci się zespawnuje, a hp się regenerować nie będzie :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano (edytowane)

zaraz spróbuje i powiem czy działa :D

Już mi działa plugin slowhealth i muszę go skonfigurować pomógłby ktoś ?

EDIT: Krzysztofa jeśli nie dostane odpowiedzi to użyje twojego sposobu

EDIT2: Krzysztofa użyłem pluginu HeavenlyMob zamiast tego twojego i wszystko działa. THX

Edytowane przez MasterTrojan
jLRw2A6.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...