Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znudziło ci się wydobywanie kamienia,drewna,węgla itp...??? o to specjalnie dla was daje program dzięki,któremu będziecie mogli budować co chcecie!!!!

Link: http://www.przeklej.pl/plik/invedit-rar-002a73a7g6kh3sp

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=9fef4c1fa05dd4d15b4e99ff343c1f82a3fb8b57fefc44c9743d774953c2c33e-1306078515

Instrukcja: Wypakowujemy zawartość [LINKU].Następnie otwieramy folder,który wypakowaliśmy i otwieramy program za pomocą INVedit.Po włączeniu klikamy Open from game jest to 4zakładka od lewej strony znajduje się na samej górze.Otwieramy ją za pomocą kliknięcia na tą małą czarną strzałkę skierowaną w dół.Otworzy nam się lista save: Open from world 1 np. czyli zaznaczamy Open from world 1 wyskoczy na menu poniżej.Ale uwaga jeżeli mamy save,a nie chce nam się on tam nam pokazać w tym Open from game musimy wejść w Start-->Uruchom-->%appdata%-->.minecraft-->saves--> i zmieniamy tutaj nazwe save,do którego chcemy coś wsadzić na World1 [MUSI BYC Z DUŻEJ I MUSI BYC RAZEM].Następnie przeciągamy np; Rock na to menu po lewej,teraz zaznaczamy ten klocek Rock poprzez kliknięcie na niego.I teraz w Count (znajudję się koło smietnika) wpisujemy ilość,którą chcemy mieć np; 64.Jeszcze nie mamy tego w grze,ponieważ musimy zapisać.Wchodzimy w Save to game znajduję się obok Open from game czyli piąte od lewej strony zakładek i znowu klikamy na małą czarną strzałkę skierowaną w dół i zaznaczamy Save to world 1.I teraz możemy już wejść na minecrafta i cieszyć się Rock (64).Ale uwaga gdy chcemy coś sobie dodać a gramy już musimy wyjść do głównego menu minecrafta czyli tam gdzie jest Single Player,Multi Player,Texture Pack,options.Lub wogóle nie mieć włączonej gry :).To na tyle mam nadzieje,że pomogłem i ostrzegam jeżeli skorzystacie raz tego programu wydobywać już wam się tak bardzo chcieć nie będzie.

Pozdrawiam...

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

I CO Z TEGO!!! TO ŻE INNI DAJĄ TO ZNACZY,ŻE JA MAM NIE DAWAĆ?? BOŻE WKURZA MNIE TO FORUM A TEGO MINUSA SE W DUPE WSADŹ

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

Wkurza Cię forum = Wyjdż z niego .

Prosta zasada nie nabijamy postów powielanymi tematami . I tak każdy ma Cie w dupie . bo i tak jebany nowy user nie użyje opcji Szukaj tylko jebnie nowy temat .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...