Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Save CTSG

Puyak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc szukalem filmikow na youtube i cos na google.pl i znalazlem ta strone i widzialem ze sa save ctsg'a a ja szukam save ctsg ale poradnik bo mi sie podoba jego mapka i chcialbym miec mapke nie wazne jaki odc,

a o to filmik ktora mapke chce :

nie wazne jaki numer poradnika ale prosze was o save moze pomozecie mi i duzo osob ktorzy tez chca :) dzieki

Opublikowano

Czesc szukalem filmikow na youtube i cos na google.pl i znalazlem ta strone i widzialem ze sa save ctsg'a a ja szukam save ctsg ale poradnik bo mi sie podoba jego mapka i chcialbym miec mapke nie wazne jaki odc,

a o to filmik ktora mapke chce :

nie wazne jaki numer poradnika ale prosze was o save moze pomozecie mi i duzo osob ktorzy tez chca :) dzieki

Opublikowano

Nie rozumiem drugiego posta (to samo co w pierwszym, ale w cytacie o.O)

Jemu chodzi o save z poradników CTSG (te pierwsze 9 odcinków) Niestety, nie mam takiego save i nie wiem, czy w ogóle jest taki :P

1339163822-U301909.png

Opublikowano

CTSG nikomu swojego save napewno nie udostępni, jedyna "kopia" jaka powstała była z Kanciastej Codzienności zbudowanej klocek po klocku idealnie jak mapa prawdziwego CTSG :) Jedyne co od niego wyżebrali to seed z mapy chyba.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Ehh, CTSG seeda także nie podawał, bo wystarczy ściągnąć save'a ctsg z 3 lub 8 odcinka i sprawdzić seeda. A jak go sprawdzić to już zapraszam na google.

Opublikowano

CTSG nikomu swojego save napewno nie udostępni, jedyna "kopia" jaka powstała była z Kanciastej Codzienności zbudowanej klocek po klocku idealnie jak mapa prawdziwego CTSG :) Jedyne co od niego wyżebrali to seed z mapy chyba.

dał 2x swoja mapke...

Jak sam mówił -> stracił swoje dawne mapki więc jej nie udostępniał ;/

P.S. ta mapka była generowana na alphie - więc nie ma laspis lazuli i sporo innych rzeczy dodanych w późniejszych update'ach (jak np. brzoza)

Oddajcie minusy! :(

Rekrut
Opublikowano

Ehh, CTSG seeda także nie podawał, bo wystarczy ściągnąć save'a ctsg z 3 lub 8 odcinka i sprawdzić seeda. A jak go sprawdzić to już zapraszam na google.

<face palm>

F3 wystarczy kliknac.

I na kij Ci seed skoro masz save?

Do pierwszych jego odcinkow nie ma save, bo po co komu?

@down

chyba kurwa wiem . nie rob ze mnie debila

Opublikowano

<face palm>

F3 wystarczy kliknac.

I na kij Ci seed skoro masz save?

Do pierwszych jego odcinkow nie ma save, bo po co komu?

tylko że mu chodzi o mapkę z PORADNIKÓW a nie KANCIASTEJ CODZIENNOŚCI!

przyznam mapka z poradników całkiem fajna ;)

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Do zamknięcia.

Tutoriale Minecraft:

Mody:

http://www.mpcforum.pl/topic/361079-mod-nazywanie-pupila/

http://www.mpcforum.pl/topic/360910-modpokeballs-pokemon/

Cs 1.6:

http://www.mpcforum.pl/topic/362003-tutduzy-ping-wejdz/page__p__2559165#entry2559165

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...