Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz jak zaloguje sie na ECSRO to wczyta mi chara i mam takie meeeega lagi ... ruszam sie z opoznieniem 1 minuty +++++ ( jak nie wiecej) i nie mam polonczenia z ludzmi z serva pisze do nich na priv i nic O_o plz pomozcie .... mam to od nie dawna -.-

//Za Duża Sygna

Opublikowano

ja zawsze na takiej gralem ..... musialbym zrobic filmik zebys to skapczyll... raczej nie lagi ale takie opoznienia z servem

//Za Duża Sygna

Admin Cienia
Opublikowano
a grafy nie zmieniales ? zmien grafe to lagow moze nie bedziesz mial ;D

To nie ma nic z lagami wspólnego.

Co do tematu, twoje lagi mogą być wywołane spowolnieniem lub przeciążeniem twojego łącza.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

wlasnie sie nad tym zastanawialem ... mam bezprzewodowo do Routera 11MB/s i zawsze tak gralem i bylo znakomicie ... nic lagow a teraz ?? O_o

//Za Duża Sygna

Admin Cienia
Opublikowano
wlasnie sie nad tym zastanawialem ... mam bezprzewodowo do Routera 11MB/s i zawsze tak gralem i bylo znakomicie ... nic lagow a teraz ?? O_o

Możliwe że ktoś się podpiął pod twoje łącze i ukrywa swoją obecność, chyba że masz zabezpieczone.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

kliknij alt+ctrl+del wejdz w procesy i sprawdz czy wtedy, kiedy masz lagi nie ma jakichs innych uslug lokalnych, niz zawsze. Tylko w taki sposob sprawdzisz, czy ktos sie do Ciebie nie podpina.

Opublikowano

Ja też mam lagi całkiem długo trwają i nawet jak pozmieniałem to jest tak ciągle to jest poprostu wina serva... ;P

ZA POMOC DAM 5*