Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

gunit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje bronie strzelają znacznie wolniej od innych.

Byłem u kolegi, m4 strzela o niebo lepiej, u mnie m4 strzela ja colt (mniej więcej).

Jak zginę i oglądam jak grają inni to bronie strzelają normalnie.

Może ktoś pomóc ?

Opublikowano

Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale to może zależeć od RAMu, karty graficznej albo od słabego internetu. Może też masz jakieś programy schowane w pasku, które zamulają internet

Opublikowano

Mam 1gb ram, kartę 128, procek 1,7.

Mój kumpel ma słabszego, a i tak strzela u niego normalnie :/

Opublikowano

a neta jakiego masz? mi sie wydaje ze to poprostu wina tych programikow co masz w pasku powlanczanych, sprubuj je wylonczyc, powinno byc ok.

pomglem? daj 5*

tooropx.png
Opublikowano

poprostu są takie lagi też tak czasmi mam ;/ a mam 2,5 Ramu 256 karte i 2.8procek nic nie da sie z tym zrobić

@UP

nic nie pomaga nawet wszystkie detale na niski

23400149.jpg
Opublikowano

Ja mam tak ciągle nic nie pomaga 16 bit ustawiłem all off i nic :/

Budowniczy
Opublikowano

Mam identyczny komp i tak samo mi powoli strzela. To jest wina kompa.

Budowniczy
Opublikowano

Miałem nie dawno formata robionego i nic nie dało. Po prostu za słaby komp.

Opublikowano

mialem tem sam problem to ze bronie wolno strzelaja to jest tylko i wylacznie wina Karty Graficznej no chyba ze ktos ma bardzo wolnego neta ale 512 to nie jest tak zle Podstawa jest dobra grafika ja mialem Geforce7100GS 128mb 64bit i na nickich czasami wolnie strzelala ale bylo ok teraz mam 8800GTS 784mb 256bit i na full detalach gram bez najmniejszego przyciecia a bron strzela bardzo szybko.Waszym problemem jest nic innego jak KARTA GRAFICZNA

Opublikowano

Poco format niech usunie WSZYSTKIE pliki WR i zainstaluje od nowa jak niepoze to niech weznie sobie grafe wymieni!

szgna2pac.gif

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi na myśl to jak pisał kolega - reinstaluj warrocka.

Nie jest to wina grafiki, ramu czy reszty sprzętu gdyż "Jak zginę i oglądam jak grają inni to bronie strzelają normalnie."

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Takie pytanie do tych co mają ze strzelaniem problem.

Jakie macie dyski twarde, jak podzielone(ile partycji) i ile wolnego miejsca na poszczególnych?

f5187e1bf161ab96a1decdf80d9cb517f37a1833_full.jpg
>>Problem z ortografią? Poczuj się Polakiem<<
--->

Brawo

xD

<---
Chcesz 5*? Dam Ci 1 ~^ FAIL!!
weś ściągnij nową instalkę i joł zainstaluj jak pomogłem daj 5
Wielkie Joł !! :D
Opublikowano

ja mam to samo to jest od kompa dzisaj gralem u qmpla na laptopi ma 4gb karte i strzela zajebiscie szybko a u mnie masakra ;/ wlasnie podobnie jak colt ;/ poprostu masz slabego kompa na pocieszenie dodam ze nie jestes sam xD ale zeby nie bylo toustaw rozdzielczosc na 640 lub na 800 i zmien w opcjach wszystko na Low zwiekszone zostaw tylko world ... i physic

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

wiecie co wam powiem ??? to tylko złudzenie. jak strzelasz wydaje ci się że strzelasz wolniej od innych. nie prawda. to tylko ty tak to widzisz. inny gracz widzi jakbyś strzelał szybko tak jak normalnie powinna strzelać broń.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Kup nowa karte graficzna bo tez tak mialem kupilem i juz bzlo normalnie:) a jak nie zadzialem to modl sie do boga:)

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

Moje super elo pro sygny:)

@down

avbf.gif

afas.gif

Opublikowano

tak ale i tak jest to wkurzające bo nie potrafisz celnąć w kogoś innego (ja tak mam dlatego gram na low detalach i na 800x600 a czasami nawet na tym mniejszym ;P)

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

zalezy to ot internetu

Nie hackuj na poland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAMIETAJCIE ROZWALE WAS NA CQC !

Opublikowano

moj kolega ma znowu buga z strzalem .Slychac kazda bron jak m13 i kropki zamiast krwi

Nie hackuj na poland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PAMIETAJCIE ROZWALE WAS NA CQC !

Opublikowano

albo wina kompa albo gry.Ja tak nie mam wiec nie wiem

Dziecią NEO mówimy STOP!!!!!

Chcesz wiedzieć ile masz lat?

Pomogłem?? Daj 5*!!

Nick Na Serwach : Ziomo1001 albo NinjaX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...