Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz mam problem z grafika w grze silkroad online..... wszystko ladnie pieknie smiga do czasu gdy lapie lekka zawieche (w tym samym czasie w glosnikach slychac brzeczenie)... po chwili wszystko ustaje, a grafika jest spierdolona.... naprawia ten problem zmiana rozdzielczosci w grze, ale nei na dlugo....

ponizej zapodaje screen jak to wyglada (zalacznik)

post-329-0-42101000-1306048421_thumb.jpg

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

mam tak z kazdym silkiem... elite,zszc, isro... podobnie mialem za czasow ecsro... ale zaczyna sie to juz robic wkurzajace.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm mój kumpel miał podobny problem tyle że w metine i jedyne co mu pomogło to wymiana zasilacza i chłodzenia . Miał mniej niż 300V : s + procek sie przegrzewał.

Ale najpierw weź sprawdź czy masz zaktualizowane wszystkie sterownik od A do Z czyt. kart graficzna itd .

Sprawdź też zasilacz [ może masz podobny problem ] .

Niestety pewności do tego co pisze nie mam 100%owej.

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

problem wystepuje w silkroad oraz starej gierce chicken invaders 3 xD... reszta gier smiga pieknie bez problemow.. mam najnowsze sterowniki a zasilacz jest ok...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

No popytałem się kumpla i przez czas kiedy miał jeszcze stary wzmacniacz i stare chłodzenie używał programu Game XP " przyspieszenia działania pamięci i komputera pod kątem gier wymagających dużych ilości pamięci RAM" [tyle że silka za dużo ramu nie wymaga : o ) . Niby mu pomagało ale na trochę.

Ściągnij program - wypakuj do foldera - włącz - kliknij Save State .

To tyle.

No i wiadomo już dla sprawdzenia włączaj silka ze zgodnością + uruchom jako admin + wyłącz firewalla i antywirus na czas grania . Zobaczymy może to pomoże :O

~Ti3v

Nick ING : Hantyr