Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gram w minecrafta już z miesiąc singiel player.

MAm teksturki w hd wszystko łądnie śmiga "( mam 2 GB ramu dobra grafike procek też wydajny nie o to chodzi)

Minecraft działą mi normalnie do dzisiaj zaczeło się lagować, cieżko się chodzi powoli , same lagi (klatki) nawet po obniżeniu( frapsów smooth itp) i na normalnych teksturach.

O co chodzi ?nie wiem co mogłem zepsuć robiłem na górze taki słup z gravelu zeby potem go spalić ... (nieważne ) i chyba doszedłem na maxa w zwyż chciałem zeskoczyć do wody i od tego się zaczeło.

teraz to kompletnie nie idzie grać.

Macie jakieś pomysły pomoce ? z gury dzieki

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

tak więc podarój mi + bo jak głosi stare porzekadło

"Kto nie da mivosz`owi plusa ten tak tak wyjdzie na fajfusa"

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano (edytowane)

Napiszę ci małego TuT'a...

1. Weź słownik/Kup go

2. Przestudiuj , kartka po kartce

3. Wtedy dopiero możesz się zabrać za pisanie: tematów/komentarzy/prac z polskiego

@Top

Może masz wirusy? o.O Użyj programu Game Booster

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

Ja mam 512 RAM i nawet jednej zacinki niemam :*

Graphics : Fast

Limit Framerate: ON

View Bobbing : OFF

Render Distance : Tiny

3D Anaglyph : OFF

Smooth Lighting : OFF

Ustaw tak i zero laga :-)

Nchf.png

lol

Opublikowano

m0ki97mr Nie wymądrzaj się(bo wszak nie od tego jest to forum).

Pisałem w pośpiechu po to by większość była wstanie pojąć nurtujący mnie problem.

Nie chodziło mi o to by którykolwiek z moich czytelników zachwycał się moją składnią, wyszukaną metaforą czy przemyślanym przymiotnikiem. (... tak wiem wiem przerost treści nad formą)

Po za tym pisałem w sprawie problemu do graczy a nie jakieś wypracowania dla nauczycieli. Jeżeli nie podoba tobie się mój styl (i innych bo nie ja pierwszy pisze na "prędce" to może zmień fora? bo ja nie myślę)

A i jeśli miałbym bym złośliwy to przed przecinkiem nie stawia się spacji !!!!!

Wracając do tematu nie nie mam na 99% wirusów mam Game bustera

I proszę o + ( zwróćcie uwagę nie napisałem daj bo daj to mówi taki jeden Chiński sprzedawca jaj)heh wiem śmieszne to to nie było (ale za to jakie zabawne)

Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie już na świecie. A skurwysyny będą zawsze.

Opublikowano

@UP HAHA :D Dobrze! Wziąłeś podręcznik od polskiego i przepisałeś parę słów...

@Top

Poszukaj moda (znajduje się on gdzieś na mpc) który dodaje dodatkowe opcje graficzne... Czyli możesz ustawić takie pierdoły jak mgła , chmury i tym podobne. Kiedyś miałem go zainstalowanego , i z reneder distance Short na Normal przeszedłem :) Naprawdę polecam. Tylko niestety musisz go znaleźć.

F7FwxF8.png

Opublikowano

Nie ... po prostu czytam książki (ciekawe).

ale jakbyś wytłumaczył to, że działało mi a teraz cuś nie dzierga?

Opublikowano

Zaktualizuj Jave, zaktualizuj minecraft'a . Wyłącz GG , Skype , Przeglądarke .

Powinno ci działać.

Jeśli nie to włącz Minecraft'a, włącz Menadżer zadań , Przejdź to procesu Minecraft'a , Prawym na proces i Ustaw priorytet i wysoko.

To mi pomagało na starym sprzęcie .

Opublikowano (edytowane)

Właśnie nie gram na starym świecie na którym tydzień temu wszystko mi śmigało (tu nie chodzi o kompa ...chyba). Może dla tego, że mam wersje 1.3?

Ok problem się niejako rozwiązał (dobrze, że robie kopie save`ów) wkleiłęm save sprzed 3 dni i działą normalnie. Nie wiem co to za błąd dzieki za wszelakie próby pomocy

Edytowane przez mivosz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...