Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, że jak nagrywam filmik z MineCraft'a to mam taki szum na filmie nie wiem czemu, próbowałem na 2 mikrofonach i jest to samo. Może jest jakiś program do usuwania szumów czy coś. Proszę o pomoc w nagrodę dam + lub - jak kto woli i 5 ;]

Znawca
Opublikowano

@UP

YYY... szukałem ale nie bardzo mi to pomogło dlatego napisałem tutaj chyba po to jest te forum, żeby pomagać a nie odsyłać na google, a ty tylko sobie posty nabijasz ....

@@UP a jest moze jakis inny program co mniejsza ma wagę bo mam neta 1mb i długo będzie się ściągało ale i tak łap +

Znawca
Opublikowano

A skąd ja mogę wiedzieć jakie sterowniki mam ściągnąć, Sry ale jestem w tym zielony ;] ale i tak łap +

Znawca
Opublikowano (edytowane)

No tak miałem. to na tej plytce bedzie nazwa sterownikow ta?

@Edit

Sprawdziłem i sciągąm to karty dźwiękowej miałem tam taką nazwę "realteek high definition audio" i ściągam z tej strony

http://www.dobreprogramy.pl/Realtek-High-Definition-Audio-Codecs,Program,Windows,21164.html

I napisz mi czy to dobre będzie

@@Edit

NO sterownik do karty dźwiękowej działa, ale nadal są te szumy, ale jakość dźwięku się trochę poprawiła, chociaż to ;d

Jeżeli ktoś wie jak usunąć te szumy to proszę pisać a ja spróbuje inna wersję frapsa wgrać

@@@Edit

Nadal są te szumy niestety. Nadal proszę o pomoc

Edytowane przez RLZ
Opublikowano

Panel Sterowania > Realtek Konfiguracja > Microphone > Tłumienie zakłóceń; usuwanie akustycznego echo

1317454587-U195480.png

Znawca
Opublikowano (edytowane)

Trochę pomogło bo mój głos stał się trochę głośniejszy i nie słychać tego szumu jak coś mówię, ale jak nic nie będę mówił to szum będzie. Łap +. Jeżeli ktoś coś wie jeszcze na ten temat jak to usunąć to proszę pisać.

@Edit

Coś tam w ustawieniach na klikałem nie pamiętam nawet co i już nie ma tego szumu. Dzięki wszystkim za pomoc . Temat do zamknięcia

Edytowane przez RLZ
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...