Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Walka Pudziana

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie pudzian, tak jak mówiłem nabrał praktyki przez treningi... ale musi nad kondycją bo szybko się męczy, jak to komentator w tamtym roku powiedział potrzebne mu 2 serca ;pp.

Ale za to mamed gilotyna i po walce ... :].

Opublikowano

Pudzian - Thompson

Brawo dla Pudziana... Jeszcze kilka ciosów i Thompson by nie wiedział gdzie jest... Brakuje mu jeszcze kondycji ;d

Mamed - Mat

Tu już od początku walki było wiadome, że Mamed wygra i wygrał w bardzo pięknym stylu. ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Kibicowałem Pudzianowi, ale wiedziałem,że Thompson wygra.

Kurwa, pierwszy raz KSW było tak wcześniej, ja napierdalałem do 2 w nocy na xboxie, myśląc,ze Pudzian jest o 3 i akurat na polsacie była jakas walka i po 5 rundach się skapnąłem,że to był boks.. :D

Opublikowano

To było oczywiste, że pudzian przegra, brak kondycji, techniki. Poza tym wkurwiło mnie to, że w drugiej rundzie ruszał się jak ślimak.

Opublikowano

niech lepiej wróci biegać z ciężarkami

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

ale fajnie wyglądało jak thompson tak stał oszołomiony wgl nie blokował a pudzian go po mordzie napierdalał :D

Trochę by go dłużej klepał i Pudzian by wygrał ;p

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

a ja mam pytanie chyba nie do tematu ale.. czy ten zapowiadacz ringowy na ksw co zapowiadał to nie jest czasami K.A.S.T.A ????

Chyba komentator...(ale nie wiem)

Co do walki to pudzian szybko się zmęczył, ale i tak jest dobry..

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...