Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy łączeniu się z serwerem

Yashimatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy... jakie XNA Game Studio 4 <lol>

Masz zainstalowac XNA Framework 4.0

Jak zainstalujesz to po problemie :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Mi po prostu wywala, ale i może tobie pomorze. Sprawdź czy serwer jest włączony, mi jak jest serwer off to mi zamyka grę. Jeśli to nie pomoże sprawdź inną postacią, zwłaszcza jak używałeś invedita mogła Ci się postać zbugowac, ale najlepiej zrób reinstal terrari lub ściągnij innego klienta.

Opublikowano

Mam ten sam problem, tyle że wpisuję IP, łączę się i zwiecha i jest to okno (z tą różnicą, że po Polsku). Zainstalowałem .NET Framework 4.0 i .XNA Framework 4.0.

Opublikowano

Wszystkie możliwe opcje już wypróbowałem:

-Zmienia postaci

-Inny client Terrari

-Przeinstalowałem .Net Framework ect.

I w dalszym ciągu nic nie skutkuje

yashimatsu.png

Opublikowano

Serwer jest full mi się wydaje

ps. na serwie może być tylko 8 osób

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Opublikowano

Serwer jest full mi się wydaje

ps. na serwie może być tylko 8 osób

Dzięki za info. Ale serwer nie był full był pusty ponieważ próbowałem połączyć się z serwerem kolegi

yashimatsu.png

Opublikowano

Rowniez jestem ciekaw rozwiazania problemu, nie moge wejsc za zaden serwer, ani na te co sa na forum ani nawet na ten co zalozy moj znajomy.

Opublikowano

Dodaj terrarie do gier steam, mi nie działał najpierw multi, teraz dodałem gier steam, i działa :)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Wchodzisz na Stema :D (musisz miec konto). Wchodzisz w zakładkę "bibloteka", następnie "dodaj grę" i wybierasz Terrarie :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Witam ja mam taki problem ze jak postawie serwer (przez hamachi) gdy mój kolega próbuje wejść na serwer to mu się gra wyłącza i na odwrót co mam zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...