Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zombie craft pomocy :(((

cvA8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gdy włanczam zombie craft to jak się loguje wyskakuje user not premium :angry: a jak nic nie wpisuje login failed i nie da się dać play offline.Pomóżcie

Opublikowano

Zrób reinstalacje powinno pomóc i sprawdz jaką masz wersje netframework lub pobierz nowszą

Opublikowano

jezeli pobrales plik z naszego forum, to uzyj pliku loader ;D jak nie, to pobierz, gdzies tu jest taki temat "zombiecraft za darmo"

P.S

włączam a nie włanczam, popraw bo oczy bola :[

shoob.png

Opublikowano

jezeli pobrales plik z naszego forum, to uzyj pliku loader ;D jak nie, to pobierz, gdzies tu jest taki temat "zombiecraft za darmo"

P.S

włączam a nie włanczam, popraw bo oczy bola :[

Hehe popraw na dużą litere bo też oczy bolą

Nie rozumiecie mojego pytania chce żeby nie pisało user not premium bo mnie to wkur**a.

Opublikowano

@UP o to chodz brakuje ci jakiegoś pliku więc zrób reinstalke .

Gdy brakuje plików to różne rzeczy się dzieją raz ci wyskoczy okienko "Minecraft not download" lub niebędzie przycisku "offline"

Opublikowano

@UP o to chodz brakuje ci jakiegoś pliku więc zrób reinstalke .

Gdy brakuje plików to różne rzeczy się dzieją raz ci wyskoczy okienko "Minecraft not download" lub niebędzie przycisku "offline"

Tak brakuje mi pliku playZombieCraft który kurwa jest na pulpicie i gdy go uruchamiam to się szuka ... -.-

Opublikowano

Piszcie ze znakami interpunkcyjnymi, bo też oczy nakur***ą.

No co ty niepowiesz do "dziadka" masz dąsy ? haha

jestem dysortografikiem i interpunkcją się nieprzejmuję

Opublikowano

Przeinstaluj... jeśli nie pomoże poproś kogoś o Minecraft'a z wgranym Zombie...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...