Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

expilem sobie na eg po jakims czasie zatrzymalem sie i wszyscy gracze tez chociaz eg mnie dalej bily. zdarzylo mi sie to juz pare razy ale zawsze po wyjsciu i powrocie do gry bylo wszystko ok a teraz postac mi sie usunela... nie szkoda mi jej bo miala 25 lvl tylko szkoda mi itemow na niej nie wiem co mam zrobic moze mi ktos to jakos wytlumaczyc ?

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

Z tą postacią sobie albo jaja robisz albo dostałeś char delete jako karę za botowanie od GM'a, ciesz się ,że nie ban. A ta pierwsza sprawa to normalny freeze, występuje on już od początku istnienia ECSRO i tego naprawić się nie da, mają to wszyscy gracze i najczęściej kiedy to minie hotan jest zapełnione przez ludzi :P (wszyscy dedają) So?

Opublikowano

aha dziekuje za wytlumaczenie a z postacia nie robie sobie jaj tylko mowie powaznie bardzo to mnie zdenerwowalo nie mogla to byc kara za bocenie bo nie bocilem a to byl 2 dzien gry wiec chyba nic tak okropnego nie zrobilem zeby usuneli mi postac

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

a próbowałeś poczekać troche?? może był wtedy leg i postać sie nie pojawiła. Spróbuj zalogować sie jeszcze 1 i wtedy napisz czy na pewno jej nie ma