Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za jakiś miesiąc prawdopodobnie bede miał nowego kompa wiec przymierzam sie do kupna jakiejś oryginalnej gry FPP ale w internecie czytałem że z tym black opsem na pc są problemy, bo lagi, sciny itp. ale to posty sprzed pół roku i teraz nie wiem. jak to jest? po kupnie tej gry bede musiał sciągać jakieś patche z internetu żeby dobrze chodził? jaka jest wasza opinia? oplaca sie 100zł wydawać?

czy może lepiej kupić taki cd key? http://allegro.pl/call-of-duty-black-ops-pl-steam-klucz-skan-24-7-i1615511788.html

ale jako że nigdy nie kupowałem nic przez allegro zadam może troche noobskie pytanie, jak mam mu kase wyslac? przez poczte? i czy ten klucz bedzie aktywny caly czas? na tym koncie steam? bo nie korzystam z tego na co dzien wiec nie wiem jak to działa, po formacie bede mógł znowu sciagnac gre z mojego konta steam? bez wpisywania 2 raz tego klucza?

1306084280-U348119.jpg
Opublikowano (edytowane)

co to pytania o kupowanie przez allegro pieniądze wyślesz mu zwykłym przelewem czyli pójdziesz do banku z pieniędzmi wypełnisz polecenie przelewu danymi które otrzymasz po wybraniu formy płatności i jak sprzedający otrzyma pieniądze na konto czyli za jakieś 24 godz od wysłania pieniążków to otrzymasz mailem klucz lub dane do konta steam chyba że masz dostęp do konta przez internet i zrobisz przelew bez ruszania się z domu

i gdy już otrzymasz klucz do konta steam to wystarczy że go zaktywujesz na swoim koncie i zostanie ci tylko pobranie gry i jak będziesz miał np formata to będziesz musiał grę pobrać ponownie gra będzie zawsze na twoim koncie

jak chcesz to tutaj masz konto steam z CoD BO i MW2 http://allegro.pl/2-in-1-cod7-cod6-konto-steam-i1584545431.html

tylko że gry są po rusku ale to nie problem wystarczy ściągnąć spolszczenie

Edytowane przez Tyczka ;D

image-E709_4E91DC3B.jpg

76561198042407181.png76561198016072508.png76561198018264355.png

Opublikowano

Wykonasz przelew elektroniczny, jest to najbezpieczniejsza forma transakcji, przy okazji nie będziesz musiał miejsca na półkach zagracać. Klucz wpisujesz na steama i cieszysz się grą.

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano (edytowane)

Wykonasz przelew elektroniczny, jest to najbezpieczniejsza forma transakcji, przy okazji nie będziesz musiał miejsca na półkach zagracać. Klucz wpisujesz na steama i cieszysz się grą.

ale ja nie mam nawet konta w banku to jak mam przelew elektroniczny zrobic?

@atyczka

wolal bym takiego konta nie kupowac bo koles moze cos próbować oszukac, zmienic dane itp. nie wole normalnego cd keya.

Edytowane przez czarnymurzyn
1306084280-U348119.jpg
Opublikowano

Ale kupując klucz przez internet raczej nie ma możliwości inaczej, teraz już każdy wybiera tak, bo jest najszybciej, przy okazji nie obawiaj się, napewno nikt nie zmieni nic, nieraz kupowałem tak i jeszcze nic złego się nie stało.

sygnaturkak.jpg

Opublikowano (edytowane)

pozatym nie jestem przekonany do Black ops właśnie dlatego: http://www.mpcforum.pl/topic/338366-blackops-beznadzieja/page__st__40 z powodu tych bugów. pozatym te patche to trzeba samemu sciągnąc z neta czy one sie same aktualizują w codzie?

up: jak mój stary nie ma żadnego konta internetowego to tylko na podstawie jego danych z karty itp. moge uzupelnic to płace z allegro i korzystać z tego?

Edytowane przez czarnymurzyn
1306084280-U348119.jpg
Opublikowano

Nie jestem pewnien, ale raczej będziesz mógł, a co do aktualizacji, to nie odpalisz bez nich gry, steam sam ściągnie.

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się, ponieważ niedługo wychodzi Black Ops MW3 (listopad), dlatego też przebolej i czekaj. Uważajcie na steama, on świruje. Dostałem bana za ''hacki'', których nigdy nie miałem na kompie, nawet ich nie szukałem.

bokserzy16.gif

Jestem fanem Call of Duty. Lubię pograć w CS'a 1.6 na zombie modzie, jak i również popykać w Metina czy w WoW'a. Nie przepadam za grami typu tibia, margonem. Jestem jaki jestem, po prostu.

Opublikowano

nie przymierzał bym sie nawet do kupna black ops gdyby nie tryb zombie, lubie grać w takie survivale, a w cod mw3 pewnie nie bedzie takiego trybu.

1306084280-U348119.jpg
Opublikowano (edytowane)

ReallSkill pisz normalną czcionką. Co do BO polecam ci Go, sam tryb singla powala na nogi : ). Lepiej kupuj pudełkową wersję bo piszesz że stary nie ma konta ani ty, po za tym z keya bdziesz ściągał co najmniej dwa dni

; ). Podsumowanie: pudełkowa wersja zaleti i wady

Zalety

20 minut instalacji

jeżeli usuniesz z kompa nie bdzie potem problemu z ponowną instalacją

Wady

Droższa o conajmniej 20 zł.

@ czarnymurzyn czy to Geoning w twojej sygnie? : D

@@ A kto to? : D

@@@ chodzi o to że normalnie bez płyty ściągał by się zonajmniej 2 dni <_<

Edytowane przez xArtemzx

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

ReallSkill pisz normalną czcionką. Co do BO polecam ci Go, sam tryb singla powala na nogi : ). Lepiej kupuj pudełkową wersję bo piszesz że stary nie ma konta ani ty, po za tym z keya bdziesz ściągał co najmniej dwa dni

; ). Podsumowanie: pudełkowa wersja zaleti i wady

Za pare dni może bede miał konto w banku i internetowe tak żebym mógł wykonywać przelewy.

mam neta 12,7mb/s więc chyba jednak nie 2 dni

jeżeli usuniesz z kompa nie bdzie potem problemu z ponowną instalacją

a ze steamem są niby problemy?

PS czarnymurzyn czy to Geoning w twojej sygnie? : D

w mojej sygnie jest FuturO

pozatym to ze single powala na kolana mnie nie przekonuje, ja to kupuje w nastawieniu na zombie i multi

1306100831-U348764.png
Opublikowano

@up Raport za spam ; ).

Podsumowując kupuj nie wachając się ja mam 0 lagów i ścin.. lepiej byś brał płytę bo z serwerów steama ( Key ) może się ściągać nawet 3 dni.

@down takie nicki są niedozwolone ; )

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano (edytowane)

a gracze którzy korzystają ze steama mają jakieś oddzielne serwery niż ci którzy grają z pudełkowej wersjii ???

pozatym akutalizacje w steamie są ponoć automatyczne a jak kupie wersje pudełkową to bede musiał jakieś patche naprawiąjace bugi ściągać?

Edytowane przez M@aniek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...