Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blackops- Beznadzieja

xamizo

Czy CoD BO jest fajna grą  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy CoD BO jest beznadziejny ?

• tak! ta gra jest do dupy!
    • nie! ja kocham t? niedorobion? gr?.
    • nie wiem, nie mia?em okazji w takie gówno gra?...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tymi bugami z balistycznymi nozami to troche przesadzacie , koles poprostu gdy jest blisko was rzuca sie na was , a nie jakto wy mowicie "teleportuje sie"

Każda gra ma przecież jakieś bugi , nie spotkałem się jeszcze z taką która byłaby idealna...

Co do MW2 to sam w nią nie grałem więc wiele o niej powiedzieć nie mogę , mam tą grę na PS3 ale nie wciągnęła mnie na tyle wystarczająco abym zdecydował się podłączyć do PSa internet..

Black Ops jest dobrym FPSem mimo kilku bugów , ale zwolenników tej sagi nie powinien zniechęcać byle bug...

@EDIT pozatym w ankiecie już z góry zakładasz że gra jest do dupy , więc nie ma co głosować.

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Opublikowano

Z tymi bugami z balistycznymi nozami to troche przesadzacie , koles poprostu gdy jest blisko was rzuca sie na was , a nie jakto wy mowicie "teleportuje sie"

Każda gra ma przecież jakieś bugi , nie spotkałem się jeszcze z taką która byłaby idealna...

Co do MW2 to sam w nią nie grałem więc wiele o niej powiedzieć nie mogę , mam tą grę na PS3 ale nie wciągnęła mnie na tyle wystarczająco abym zdecydował się podłączyć do PSa internet..

Black Ops jest dobrym FPSem mimo kilku bugów , ale zwolenników tej sagi nie powinien zniechęcać byle bug...

@EDIT pozatym w ankiecie już z góry zakładasz że gra jest do dupy , więc nie ma co głosować.

Ja grałem w grę bez bugów... saper xD

Co do tych nożów to akurat nie przesadzamy...

Opublikowano

Ech... znalazlem kolejnego buga/niedoróbe...

Jakiś gracz postawił Claymore'a...

Moje perki- Przeciwodłamkowy-Zwinne ręce- Haker

widze Clay'a juz z daleka, chcę go obejsc, aby nie "narobić hałasu"...

idę <dosłownie!> 5metrów od niego , że tak opisze, te "lasery" były odwrócone ode mnie.

nagle "bum", :O

i co?

leżę na ziemi... :angry:

@Spotek

no właśnie, ankieta ma zakładać że ta gra jest beznadziejna, o to w tym chodzi :) tak dla fazy

Opublikowano

Gra jest w 100% beznadziejna <_< zwykła strata kasy już lepiej mw2 kupić

co do battlefield to jeszcze większe gówno niż Black Ops tam to już wogule

lagi są <_<. A wracając do Bo to wogule Treyarch nie powinno się zabierać do

Call of duty założę się że Mw3 Rozpier**** Bf3 bo pewnie kolejne gówno zrobią

wogulę teraz EA nie potrafi gier tworzyć wszystkie mają słabe Fps

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

Gra jest w 100% beznadziejna <_< zwykła strata kasy już lepiej mw2 kupić

co do battlefield to jeszcze większe gówno niż Black Ops tam to już wogule

lagi są <_<. A wracając do Bo to wogule Treyarch nie powinno się zabierać do

Call of duty założę się że Mw3 Rozpier**** Bf3 bo pewnie kolejne gówno zrobią

wogulę teraz EA nie potrafi gier tworzyć wszystkie mają słabe Fps

Jak masz lagi to przez kompa albo neta, gra nie jest niestety winna.

Call of Duty tworzy Activision

A Battlefielda EA

A pozatym całe Iw przeniosło się do EA i ma jakże ponętną nazwę "Respawn Entertainment"

Więc co ty pierdolisz!

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

- słaba grafika, nie porównywalna z Mw2, i np. Crysisem2, BattleFieldem itp.

Hah nie rozśmieszaj mnie w modernie grafa według mnie jest właśnie zrąbana bronie wygladają dziwnie.

Moje zdanie jest takie kto 1 sięgnął po modern gra w moderna i sądzi że bo to gówno a kto zaczął przygodę z cod'em od bo gra w bo ja gram w bo i mam 14 prestiż i nie zamierzam zmienić gry poza tym jeszcze 03.05 wychodzą nowe mapy.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Hah nie rozśmieszaj mnie w modernie grafa według mnie jest właśnie zrąbana bronie wygladają dziwnie.

Moje zdanie jest takie kto 1 sięgnął po modern gra w moderna i sądzi że bo to gówno a kto zaczął przygodę z cod'em od bo gra w bo ja gram w bo i mam 14 prestiż i nie zamierzam zmienić gry poza tym jeszcze 03.05 wychodzą nowe mapy.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pierdole.

Ile jeszcze kurwa razy mam tłumaczyć?

To wszystko zależy od komend. Silnik graficzny jest w chuj stary i tylko gammą, cc mogą go podciągnąć.

Nie podoba ci się grafa? Wolna ręka. Masz pełno tutków jak to zmienić.

Bronie się nie podobają? Skins.

Polityka dlc to szit. Dlatego sam mam tylko podstawkę.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Pier*olenie o szopenie ... Jak się wam gra nie podoba to w nią nie grajcie i nie narzekajcie jaka to jest niedobra i zła...

Byle bug nie powinien was zniechęcać...

Poco mam robić jaką kolwiek sygne skoro itak mi ją możecie edytować ...

Opublikowano

Każdy gra jak chce i tego nie zmienisz.Optymalizacja wystarczy wpisać w google "black ops config fps" -->http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1585466 ( optymalizacje mamy za sobą ).A co do XP sam posiadam ale on nie będzie nie śmiertelny każdy ma swój koniec padło na xp w przypadku BF3.Moim zdaniem mw2 a black ops niczym się nie różni ta sama nawalanka,grafika ten sam silnik wiec co wy do niej macie , po porostu zła optymalizacja lub za słaby złom. Ja osobiście komputer z drewna karata 8600gt a mam 60-80FPS stałych po tym cgf.Pozdrawiam

cooltext461246935.png
Opublikowano

przy mw3 bf może sie schować :)

bc2 jest gorszy od bo w kampani głównie ale w multi też (podoba mi sie rozległy teren i pojazdy)

a co do tematu to

"np. gościu biegnie z knifem (noż balistyczny), ja w niego napieprzam z kałacha, oczywiście że trafiam... on bierze zamach, ja go niemoge zabić, i mnie z odległości około 2-3 metrów zabija z noża balistycznego) ,2. można wejśc w ściane, można się zbugować w przejściu"

Masz za duży ping na 99% masz +200

Grafa Ci nie pasi to twój gust crisis 2 jest rok nowszy więc wiesz , mi sie np podoba .

jest dużo serwów z zakazanymi tubami z autokickiem więc dlaczego grasz na zwykłych ?

"Wszystko wskazuje na to, że Black Ops będzie nalepszą częścią Call of Duty"

bo jest mimo bugów itp ale juz jest ich coraz mniej (łatki)

"Pierwsze wyniki przedstawione przez serwis VGChartz mówią o 7 milionach egzemplarzy! Wynik ten uczyni grę najszybciej sprzedającym się tytułem w historii, jeśli brać pod uwagę dzień premiery. Co ciekawe, aż 4,5 miliona spośród wszystkich kopii sprzedanych tego dnia to zamówienia przedpremierowe."

moim zdaniem nie umiesz poprostu grać ja mam sposoby na killspawnerów w nt , na bugi itp

pewnie padałeś cały czas jak byś grał 5h to byś wiedział gdzie są campery :) pewnie jesteś noobkiem i tyle

Opublikowano

przy mw3 bf może sie schować :)

bc2 jest gorszy od bo w kampani głównie ale w multi też (podoba mi sie rozległy teren i pojazdy)

a co do tematu to

"np. gościu biegnie z knifem (noż balistyczny), ja w niego napieprzam z kałacha, oczywiście że trafiam... on bierze zamach, ja go niemoge zabić, i mnie z odległości około 2-3 metrów zabija z noża balistycznego) ,2. można wejśc w ściane, można się zbugować w przejściu"

Masz za duży ping na 99% masz +200

Grafa Ci nie pasi to twój gust crisis 2 jest rok nowszy więc wiesz , mi sie np podoba .

jest dużo serwów z zakazanymi tubami z autokickiem więc dlaczego grasz na zwykłych ?

"Wszystko wskazuje na to, że Black Ops będzie nalepszą częścią Call of Duty"

bo jest mimo bugów itp ale juz jest ich coraz mniej (łatki)

"Pierwsze wyniki przedstawione przez serwis VGChartz mówią o 7 milionach egzemplarzy! Wynik ten uczyni grę najszybciej sprzedającym się tytułem w historii, jeśli brać pod uwagę dzień premiery. Co ciekawe, aż 4,5 miliona spośród wszystkich kopii sprzedanych tego dnia to zamówienia przedpremierowe."

moim zdaniem nie umiesz poprostu grać ja mam sposoby na killspawnerów w nt , na bugi itp

pewnie padałeś cały czas jak byś grał 5h to byś wiedział gdzie są campery :) pewnie jesteś noobkiem i tyle

Człowieku ...

a) mam ping <na serwerach w Europie> MAX 100

< na serwerach w Ameryce> MaX 150 więc lagów mam dosłownie 0%

B) Wiesz czemu tak dużo osób kupiło BO ? Na przykład, że skusiła ich reklama i dlatego, ponieważ są Fanami serii *jak ja*, wiec dlatego kupowali....

c) możesz mi wierzyć lub nie, ale ...

c1 po premierze, tak gdzies do stycznia, grałem po 4-7 godzin dziennie

c2 wiesz czemu padałem? Ponieważ za (prawie) każdym razem, po wejściu na serwer.. co ? - albo ktoś mnie zabija, bo siedzi na respie - albo ktoś mnie zabija z HUI'ego (sorry, nie wiem jak to sie pisze, chodzi o strzelca śmigłowca), lub z HINDA (tak samo ).....

c3 nie, nie jestem noobkiem, zapewniam Ciebie, że nie jestem

c4 racja, łatki są ale wiele im brakuje

c5 no i co że są autokicki ? jak gram na takim serwie, to sie znajdą inne rzeczy, na które się wkurw*am... jak Clay'e, kamperzy, gracze na respie...

Tak więc, prosze nie oceniaj odrazu kto jest noobem- a kto nie..., oraz nie oceniaj kto jaki ma internet, bo jak już wspominałem, z internetem problemów NIE MAM!...

Pozdro...

Opublikowano

Cześć

Otóż, twierdzę że Call of Duty Black Ops, jest najgorszą ze wszystkich z części CoD. czemu ? :temu:

-wiele niedorób, bugów np. gościu biegnie z knifem (noż balistyczny), ja w niego napieprzam z kałacha, oczywiście że trafiam... on bierze zamach, ja go niemoge zabić, i mnie z odległości około 2-3 metrów zabija z noża balistycznego) ,2. można wejśc w ściane, można się zbugować w przejściu

- najwięcej ze wszystkich gier FPS, w jakie gralem <uwiezcie, gralem w wiele>, KAMPERÓW. gdzie się nie ruszysz, to dostaniesz z kałacha/AUG'a, od jakiegoś noopka który się skampił jak gdyby nigdy nic, za krzaczkiem...

- za dużo noobskich tuberów

- wiele dzieci/dorosłych, którzy <np. na NukeTownie> wbijają na respa, wbijają Strzelca śmigłowca/śmigłowiec szturmowy. i tak w kólko, na co wychodzi pod koniec rundy staty: 100/10 (100zabić na 10 zgonów). Mowią że to "skill"...

To tylko część beznadziejnych rzeczy w tej oto grze, w październiku 2010r. każdy się jarał, w gazetach pisali, w necie gadali, że to będzie przełomowa gra, najlepsza na świecie, (cytuje z opakowania) "Wszystko wskazuje na to, że Black Ops będzie nalepszą częścią Call of Duty"- Komputer Świat Gry

Według mnie to wielkie kłamstwo, i wielkie przereklamowanie, grałem w niego wytrwale do 7prestiżu, lecz dalej nie mogłem wytrzymać, w styczniu poprostu przestałem w niego grać, teraz jak już gierzę, to tylko z nudów...

Pozdrawiam, i zachęcam do dyskusjii, na "za' i 'przeciw'.

Grafika wcale nie jest zła upewnij sie czy komp ciągnie ci na full detalach,w co wątpie

gram długo i jeszcze niemiałem przypadku zeby celnym strzałem nie zabic , a nóz balistyczny strzela nawet z 5 metów (powaznie nadszarpuje twoje doświadczenie w BlacOpsie )

co do kamperów tu decyduje admin czy mozna kampic czy nie i mozna wywalic kampera , chitera ,tubera lub osobe która wali napalm na respa itd , a MW2 mogłes ?

Nuke Town to mapa dla osób które chcą nabic szybko lvle to nie jest gra tylko mordownia mala mapa i 18 osób+ -wystarczy unikac takich serwerów

Ja osobiscie wole MW2 , ale staram sie oceniac sprawiedliwie zapraszam cie na serwer MELINA HC MIX PL - zero botów kampów tub (GM) pilnuje porządku http://ospt.tnb.pl/news.php

Opublikowano

@up

- co do grafiki się mylisz. Niemam z nią problemów, spokojnie idą takie gry jak Mw2, BO, Crysis2, BFBC2

-Nie mówię że nie zabija z 5 metrów, nawet jak wspominałem, gdy się przyfarci można z końca mapy zabić. Chodzi mi o to (tez juz pisalem, gdybyś czytał poprzednie posty bys wiedział) że z <domyślnie> "V" zabijasz zamachem gościa który stoi 2-5metrów od Ciebie... (bug= teleportacja/przyciągnięcie)

- jestem doświadczonym graczem, więc proszę nie oceniaj po postach, trzeba zagrać pare meczy, żeby ocenić gracza

- racja, staram się unikać NukeTowna, ale ta mapka też mi się podoba.. ale co do kampów na respie, to nie tylko na NukeTownie..

-ja też wolę MW2 ;]

Opublikowano

w black opsie wbiłem 3prestige i 35lv i mi się zaczęło nudno robić troche mało map... w mw2 jest wiecęj map więcej prawie wszystkiego więcej tylko mniej odwzorcowany ale (według mnie) lepszy wygląd broni tu wbiłem 70 lv i 10prestige :) . W bo jest o tyle lepiej ze jest zombie . Niech w dupe se wsadzą te dlc za 80zł ja chcę MW3 ;/. Bf3 dobrze się zapowiada ale jak będzie mocno podobne do bc2 to niech sie wypchają . Przeszedłem większość gier nowszych od 2007roku wiec wymagania mam troche zaduze co do mw3 mam nadzieje ze sie nie przelicze , pozostaje czekać do E3 :)

Opublikowano

Płaczecie ze to jest zla gra bo poprostu macie za malo FPS ja mialem 20fps i strzelałem prosto do kolesa a tu nic, potem nowy cofing 50fps i juz cala gra sie zmienia.Co do grafiki jest jaka jest mi to wystarcza.Mapy są średnie ale są ok.Optymalizacja możecie to sami naprawić...Wy gadacie ze campia na respie to po ch*ja tam idzesz !?

cooltext461246935.png
Opublikowano

@up

ze niby co?

a Ty gdzie się respisz?, na ich respie?...

no raczej nie...

może wytłumacze.

Respie się, (odradzam) a tu nagle, ktoś zza krzaków we mnie nawala. no dobra, odradzam się po raz kolejny (bo chyba nie mam wyboru), i staram się w niego strzelić, ale nawet sie nie moge obrócić, bo odrazu on mnie zdejmuje.. i tak w kolko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...