Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubicie Biebera czy nie ?

Bieber  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lubisz biebera

• Lubie Biebera
    • Nie lubie Biebera
    • Nienawidze Biebera
    • Nic do niego nie mam
    • Jest mi to oboj?tne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem jego ani fanem, ani antyfanem. Nie przepadam za bardzo za jego muzyką, ale osobiście nic do niego nie mam. Ma fajną dupe, a życie miał ciężkie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nic do niego nie mam ale nie podoba mi się jaką muzykę tworzy dlatego zaznaczyłem 2 , a papież i ten harold to chyba ten sam debil

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Dodaj do ankiety "jest mi to obojętne"

Mi tam wisi chce z siebie robić pośmiewisko niech robi. Nic mi on nie zrobił, nic nie mam z tego, że jestem jego fanem lub antyfanem. Zastanówcie się jaki sens wam jest pisać cały czas o kimś kogo nie znacie same wyzwiska. Gdybyście to wy byli na jego miejscu to jakbyście się czuli? Ja jestem neutralny co do niego...

9cd5f804379a.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Ale czemu wy go oceniacie jak go wgl nieznacie?

Widzicie go tylko na filmach lub tv i co zazdrościcie my czy co że go tak oceniacie

Ja do niego nic nie mam jego muzyki niesłucham (pop ;/) Ale ja go nieznam i dlatego go nieoceniam jest neutralny

Naprawdę nierozumiem was

Nieznacie a oceniacie

Opublikowano

nic do niego nie mam ale osobiście go jakoś nie lubie i jego muzyki też obojętny

zbieram - -

Opublikowano

Jest mi on obojętny, nie słucham jego muzyki, ale też nic do niego nie mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...