Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spotkanie w grze

SMerfiKK!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał bym Wprowadzić nowy temat

i żeby go przykleili ;D ;D ;D

Tutaj można się umówić

w grze np...

o 17;00 na serwerze Alpha Kanał 3 Room będzie się nazywał TutajPolacy ITD...

Moderatorzy mogą edytować

;D pzdr<3 wszystkim

CA fanom i również Metina

Regulamin Tematu

Nie spamówać

nie trolować

signaturen.jpg

pomoc.png

Opublikowano
nie trolować

jestem pewien, że nie wiesz co masz na myśli >.<

mniejsza z tym. Piecu ma racje, był taki temat "Wspólne gry", ale został odpięty z powodu małego zainteresowania tym.

nie mówie tylko o pisaniu " tutaj i teraz " tylko o tym, że połowa nawet się nie angażuje wgl. w te mecze.

nie wiadomo czy odżyje temat. na razie nie widzę powodu tworzenia go, bo do tego czasu nikt nie chciał go reaktywować.

Opublikowano
to może troche poczekamy

180 minut? joke

sam się nie zrobi.

weź .. nikt się o niego nie domagał przez bodajże ponad miesiąc, może nawet dwa. na cholere akurat dla cb ma być odkopany?

Opublikowano

omg ... napiszesz jedno info o twoim meczu i koniec, więcej nie będzie. oleją Cię i tyle na ten temat.

znajdź se klan i z nimi graj cw lub free run.

Opublikowano

Temat ma czas do jutro .

Jeżeli nie zobaczę tutaj co najmniej 2 ugadanych meczy i 2 innych wypowiadających osób że zagrają to automatycznie zamykam .

9368_gold.png

Opublikowano

Był temat totalny niewypał...

http://www.mpcforum.pl/topic/177695-wspolne-mecze/page__st__240

Leży sobie spokojnie w koszu ^^

Dla mnie to nie ma sensu. nie raz było tak że umawiali się na mecze, a i tak nikt nie przychodził z tego co widzę w postach

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

było. każdy pisał

UWAGA ROBIE SERFER NA BRAFO TSZY O GODZINIE 20 NAZWA XXXX HASLO 11111 CZEKAM 5 MINUT POTEM STARTUJE

i chuja o godzinie 20 nie było nawet takiego serwa, no ale przecież nawet tego nie udowodnisz i nie dasz warna za spam itp.

Lipa. chcesz grać z Polakami?

Chat

text

"Elo kto Polak niech wbija do roomu xxxxx bez hasła, pogramy razem, pogadamy etc. "

i ktoś kto będzie chciał grać z Tobą, wbije i zagra.

Opublikowano

było. każdy pisał

i chuja o godzinie 20 nie było nawet takiego serwa, no ale przecież nawet tego nie udowodnisz i nie dasz warna za spam itp.

Lipa. chcesz grać z Polakami?

Chat

text

"Elo kto Polak niech wbija do roomu xxxxx bez hasła, pogramy razem, pogadamy etc. "

i ktoś kto będzie chciał grać z Tobą, wbije i zagra.

Albo nazwać room "Tylko Polacy" i masz polaków... Takie trudne ? W ogóle to zamknijcie ten temat......

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up ale z haslem kto sie kapnie z poza forum ???

@TOP wogole byl taki temat z tego co widzialem niektorzy uwalali sie nad tym bo na prawde chcieli pograc se z innymi ale.... nie wypalalo .

Wiec nie wiem czemu to by mialo istniec , jak Omek zobaczy zamknie bo nie widac tu jakiejs gry umuwionej.

Opublikowano

@TOP wogole byl taki temat z tego co widzialem niektorzy uwalali sie nad tym bo na prawde chcieli pograc se z innymi ale.... nie wypalalo .

Wiec nie wiem czemu to by mialo istniec , jak Omek zobaczy zamknie bo nie widac tu jakiejs gry umuwionej.

Tak jak już mówiłem .

Jeżeli do jutra nic tutaj się nie będzie działo to od razu zamykam .

Tak jak panowie mówili .

To jest nie wypał jak cholera.

9368_gold.png

Opublikowano

ale skapa....

Chodzi mi o to np masz elite kicka wpisujesz nazwe rooma "tylko polacy" oni wchodza a zagraniczniokow wywalasz / jak nie masz elite to kickasz w czasie gry jak beda juz polacy. / mozesz startowac normalnie wywali sie jak beda juz polacy... [takie trudne ??]

sygnatura_old.png

Opublikowano

Ja pierdolę sry za wyrażenie ale tematy tego typu mnie przerażają to jest forum na temat chaców i myślę że koledzy kturży tu wchodzą chcą być anoninowi (dobże napisałem bo dzisiaj nieogarniam)

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Ja pierdolę sry za wyrażenie ale tematy tego typu mnie przerażają to jest forum na temat chaców i myślę że koledzy kturży tu wchodzą chcą być anoninowi (dobże napisałem bo dzisiaj nieogarniam)

Nie z czasownikami piszemy oddzielnie...

i jeszcze w sygnie masz sygma napisane....

Topic

Zamknijcie to bo to prowadzi tylko do spamu i niczego więcej...

//Enzil

Od pouczania jest moderator. Jeżeli w przyszłości będziesz miał coś do zarzucenia komuś pisz do mnie :) Postaram się rozwiązać problem, bo tak to spamujesz.

sygnatura_old.png

Opublikowano

Nie z czasownikami piszemy oddzielnie...

i jeszcze w sygnie masz sygma napisane....

Topic

Zamknijcie to bo to prowadzi tylko do spamu i niczego więcej...

Ja pierdole miodek się znalazł jak nie wiesz na czym polega dyslekcia to wpisz w GOGLE

//Enzil

Warn

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

lukas...

to że masz dysleksje nie usprawiedliwia Cie... sam mam dysleksje, ale na forum piszę poprawnie ...

przeczytaj sobie ze 2 razy to co napisałeś, albo używaj przeglądarki która poprawia błędy jak np. firefox, opera czy chrome. Takie czerwone pod jakimś słowem oznacza iż masz błąd w pisowni.

btw. polecam Ci ten wpis na blogu.

http://www.mpcforum.pl/blog/189/entry-213-od-dyslektyka-dla-dyslektyka/

ok, temat myślę że można wywalić.

Opublikowano

lukas...

to że masz dysleksje nie usprawiedliwia Cie... sam mam dysleksje, ale na forum piszę poprawnie ...

przeczytaj sobie ze 2 razy to co napisałeś, albo używaj przeglądarki która poprawia błędy jak np. firefox, opera czy chrome. Takie czerwone pod jakimś słowem oznacza iż masz błąd w pisowni.

btw. polecam Ci ten wpis na blogu.

http://www.mpcforum.pl/blog/189/entry-213-od-dyslektyka-dla-dyslektyka/

ok, temat myślę że można wywalić.

Wiem Lenarcie ale i m bardziej się staram tym bardziej mi nie wychodzi pisownia głupiego słowa przez rz sprawia mi straszną trudność co dopiero całe zdani I się tu wcale nie żale żeby ktoś sobie nie pomyślał

nowyfolder6.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...