Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jest taka sprawa, rodzice nie mają zielonego pojęcia, że gram w Tibie, zabronili mi w to grać. Ale teraz utrzymuję to w tajemnicy. Otóż kiedy jestem daleko od miasta, np skilluję. a rodzice nagle przychodzą i mówią żebym natychmiast wyłączył komputer bo jest późno, to co mam zrobić? Bo kiedy jestem w czasie ataku pisze mi ,,You mustn't logout after fight" czy coś takiego i jak wyłączę tibie to jakby nadal jestem na niej zalogowany, boję się o deda na stworkach. Co wy proponujecie? Wiem że to głupia sytuacja, ale ja skilluję jakieś 20 minut dziennie bo boję się że będę musiał iść na dwór czy jechać do sklepu...

Edytowane przez bartekmakowski
Opublikowano

Mam pomysł na twój zdecydowanie trudny a zarazem kłopotliwy problem .

Poznaj dziewczyen dzieciaku zanim spierdolisz sobie zycie przez glupie mmo .. "NAGLE RODZICE " rozbawiles mnie tym tematem nie wiem skad takie przyglupy jak ty sie rodza .. szkoda mi cie nie powiem bo na to juz zapozno .. Skillujesz 20 min i rodzice kaza wylazic ? piona dla nich . Moim zdaniem wez czlowiek wyjdz i baw sie z rowiesnikami zamiast napierdalac w tibie.

I nie pisze tego jako jakas poprawka na to co powinno byc dobre w czyims zyciu. Bo grac mozna ale bez kurwa przesady , "boje sie ze padne na stworkach" .. Ludzie dajcie spokoj .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

@Kerq Lazarus

Tutaj TY ma problem. ;] Wychodzę poza poziom nauczania z wielu przedmiotów. Będę miał stypendium. Mam niesamowite powodzenie u dziewczyn. Jeżdżę na rolkach bardzo dobrze obecnie uczę się soul grind. Mam swoją pasję. Nie siedzę przy komputerze 24/h. A zresztą grać każdy może :)

Opublikowano

Bardzo fajnie , ze edytowales post ;]

Skoro bys tak mial to na pewno takie glupie pytania nie znajdowaly by sie tutaj .

Jezeli jestes az taki dobry to dziwie sie czemu padaja w temat rodzice ? Nie umiesz sobie poradzic , dziwne .

Nie wnikam dalej .

chadasygn.png

Opublikowano

Bartek widzac twoje bezsenswone tematy oraz posty przeszkadza mi to .

chadasygn.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...