Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na Pl2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś niepotrzebne konto na pl2?? Jestem nowy i nie umiem za bardzo sobie poradzić :/ aktualnie latam nostromo ale co chwile mnie tłuką!! miał by ktoś choćby coś niepotrzebnego a lepszego od nostromo 5lv??Proszę :)

Opublikowano

Mam 13 golca z 2 irkami, ale musze pomyslec czy go oddac moge.

Opublikowano

Ja też się przyłączam do prośby. Może znajdzie się ktoś taki, kto mi odda swój czas poświęcony w grze. Ja mam aktualnie bb 13level i chciałem kupić golca to 20 000 000 kredytów straciłem na aukcji. Będę strasznie wdzięczny jeśli takowego golca dostanę.

Opublikowano

Przyłączam się

Też szukam

mam phoenixa z 3lvl i 1 flax

wale po 60 ;D

NIE GADAJCIE Z NIM NAWET, OSZUKAŁ MNIE PRZY WYMIANIE I USSUNAŁ MI WYPOSAZENIE ;( SMIEC, ZAL MI TAKICH LUDZI...

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

ludzie , ale nabić ten 5 lv i np lenowka to jest raptem kilka godzin bocenia,

Kosowski puść bota na x-1 po jakiś 3 h będziesz mieć z 10 k urki, kup sobie lenowka i nim lataj :P

Opublikowano

Ma ktoś niepotrzebne konto na pl2?? Jestem nowy i nie umiem za bardzo sobie poradzić :/ aktualnie latam nostromo ale co chwile mnie tłuką!! miał by ktoś choćby coś niepotrzebnego a lepszego od nostromo 5lv??Proszę :)

Puść Valhalla Exim'a (znajdziesz go w dziele tutoriale), w jakąś godzine twoim nostromo nazbiera Ci około 3-4 k uri. Puść na noc, będziesz miał na napędy za 2k uri, i jakieś 15k uri. Wtedy bot powinien zbierać Ci 5k na godzinke :D Rozbudowuj skylab i wysłyłaj złotko do statku i go sprzedawaj. Po jakiś 1-2 tygodniu powinenieś mieć golca i 200k uri na wypo:P

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

10-11lvl można wbić w moment. Wbijasz chyba 4 lub 5 i masz misje na 200 prometium. Jak zrobisz misje masz 8 lvl. Bijesz troche ailenkow i masz 9lvl. Na 9 lvl sa 2 misje na 4-4. Tymi misjami wbijasz 10lvl. Na 10lvl są misje : "Zagadkowy tunel", "Bułka z masłem" i "Za wszelką cenę"-nimi wbijesz 11 lvl. Najlepiej żebyś miał kolegę z innej firmy, żeby ci ubił jakiegoś alienka na 4-5 i wtedy "Bułkę z masłem" zrobisz w moment ;)

Pozdro.

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

10-11lvl można wbić w moment. Wbijasz chyba 4 lub 5 i masz misje na 200 prometium. Jak zrobisz misje masz 8 lvl. Bijesz troche ailenkow i masz 9lvl. Na 9 lvl sa 2 misje na 4-4. Tymi misjami wbijasz 10lvl. Na 10lvl są misje : "Zagadkowy tunel", "Bułka z masłem" i "Za wszelką cenę"-nimi wbijesz 11 lvl. Najlepiej żebyś miał kolegę z innej firmy, żeby ci ubił jakiegoś alienka na 4-5 i wtedy "Bułkę z masłem" zrobisz w moment ;)

Pozdro.

... albo drugie wybocone konto :D

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...